091230

Har haft en dålig dag idag, inte alls pigg & glad. Nu blir det Victoria´s Secret fashion show och sen Morden i Midsomer, somnar nog tidigt, är konstant trött nu för tiden.


091229

Puh, nu gick luften helt ur mig. Mitt lilla badrum fick sig en helavstädning efter jobbet. Nu sjönk jag ner i min sköna soffa, ska hugga in i en chokladkaka och titta på Grey's Anatomy.

saknar


091229

Helt klart jättebra, haha!


091228

Ja men tjena, ishockey hela kvällen på fyran, tråk på de! Nu ska jag släcka alla ljus och krypa ner i sängen, Medium kl 22.
Grr, nu började en av mina grannar spela elgittar, och det ända han verkar kunna spela är introt till Bad moon rising.


091228

Känner mig lite lite piggare idag, puh! Bra dag för övrigt. Har äntligen fått upp mitt väggord! Och nu går funderingarna kring nyår, var ju ett tag helt inne på att skita fullständigt i de, men nu börjar jag bli lite sugen igen. Har inte köpt nåt att ha på mig, men hittade en oanvänd svart klänning i garderoben, hmm funderar ett tag till.
Nu blir det kvällis!


091227

Somnade visst, nu ska tvätten hängas upp sen ska jag gå och lägga mig, tidigt, jag vet.


091227

Host & nys! Nu är jag väldigt trött på att vara förkyld. Lyckades jobba hela dagen iaf och när jag kom hem lagade jag soppa, diskade, plockade iordning från helgens förfest, renbäddade och nu tvättar jag och har gjort egen pizza. Nu förtjänar jag verkligen lite godis framför Grey's anatomy.


091226

Mår fortfarande illa, fy fan. Känner mig iaf lite fräschare nu när jag duschat. Tvättmaskinen går på högvarv och Grey's Anatomy går avsnitt efter avsnitt. Ska upp till mamma & pappa ikväll och äta tacos.


091226

Oj oj, hade en skapligt rolig kväll igår med mkt dans och dricka. Mår inte alls bra idag. Soffläge hela dagen med Grey´s Anatomy. Tjoflöjt.


091225

Är så in i helvetes förkyld! Får trycka i mig massa panodil så jag orkar med kvällen!
Min julafton var mkt bra, förutom att jag fick ligga ner och vila mellan varven. Är iaf mkt nöjd med mina julklappar! Idag blev det jobb 7-16, fast jag smet hem redan vid 15. Har precis vilat lite och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det Byås!


091224

GOD JUL!
Är överlycklig att det är snö på julafton, tjoho!
Har precis ätit en god skinkmacka, skrikt högt och ljudligt då det sprang förbi fyra älgar utanför köksfönstret. Nu ska jag göra mig iordning, hälsa på morfar och sen åka och doppa hos mormor!
Saknar Emma kalasmycket!
Hoppas alla får en bra julafton!


091223

Har spelat bingolotto ikväll, haha, snacka om att det var längesen eller. Dock ingen vinst. Jaja, är helt igenmurad i näsan, blaa, trött som skam så snart blir det sängen. Godnatt!


091223

Jävlar, nu har jag gått och blivit riktigt förkyld, nyser & är supertrött. Hade iaf en väldigt trevlig kväll igår med massa ost, vin & prat en bit in på natten. Kan säga att det var extremt svårt att masa sig upp 06.10 imorse, men det var det värt :) Nu har jag lagt mig på sängen en stund. Ska snart duscha och packa en liten väska och alla julklappar och köra upp till mamma & pappa, man kanske skulle sova där inatt. Tjoflöjt så länge!


091222

Nu blir det ost -och vinkväll hos mig med Jeja, Madde & Cecilia!
Älskar snön!


091221

Nu tar jag mig en välförtjänt kvällssmörgås! Är helt slut efter denna långa men otroligt roliga dag med Madde. Hittade en hel del i stan, så jag är riktigt nöjd med denna shoppingdag! Efter stan hämtade vi Anna & Ebba och åkte och hälsade på Malin & Molly, mys på de! När jag droppat av alla flickor jag hade i bilen åkte jag till mamma & pappa en liten sväng och drack glögg. Väl hemma klädde jag granen, diskade, vek tvätt, plockade iordning & dukade fram lite till imorgonkväll. Nu ska jag sträcka ut på soffan, tjo!


091221

Oj vad pigg jag var idag. Ska snart ut och skrapa bilen och sen tanka. Stan nästa!


091220

Läste precis att Brittany Murphy drabbats av ett hjärtstillestånd, hon kunde inte återupplivas, bara 32 år gammal.



Precis nyduschad och trött i ryggen. Nu ska jag slå in Malin & Mollys julklappar, sen blir det lite film och sen en god natts sömn (: Imorgon är jag ledig, då blir det shopping i stan med Madde, tjoho!


091220

Mys med snö (:
Nu vilar jag lite innan jag ska gå till jobbet, tittar på Robinson i brist på annat.
Idag har jag 'köpt' (läs snott) en gran som jag tänkte försöka klä ikväll eller imorgon.


091220

God morgon! Då var det redan fjärde advent. Sitter här och smaskar på en lussebulle och tänkte snart brottas lite med dammsugaren. Om ca 45 min lyfter Ems plan från Kastrup till Atlanta.


091219

Har haft en superrolig dag på jobbet med Madde sötis! Åkte till Harplinge med mamma, papa & Ems direkt efter jag hade slutat. Åt mat hos familjen Nilsson och sa hejdå till dom & min Ems som åker till Florida imorgon, buhu. Nu har jag precis myst ner mig i soffan i morgonrocken och tänkte bara titta lite på film och sen sova. Underbart skönt med sovmorgon imorgon!


091218

Har ätit god kvällsmat hos mamma & pappa ikväll. Är inte alls på humör så nu går jag och lägger mig.


091218

Puh, nu är jag trött. Var upp redan vid kvart över sex imorse och körde ner Volvon till Rejmes. Åkte hem och somnade om en halvtimme, sen var det bara till att pallra sig upp igen och åka till Ge-kås med Anna & Ebba. Fick en del köpt, som vanligt, är nästan färdig med alla julklappar, köper de sista på måndag, är alltid ute i sista stund :) Hatar att köpa julklappar.

När jag kom hem lagade jag lunch till imorgon, min berömda lax ska det bjudas på på jobbet. Sen har jag slagit in julklappar, handlat mat, diskat och plockat iordning, vette tusan vart all energi kom ifrån. Nu blev jag genast mkt tröttare, ska hoppa in i duschen tänkte jag.


091217

Godnatt, upp tidigt imorgon fast att jag är ledig..


091217

Är superbesviken på en viss människa, jag begriper inte på några sätt och vis hur i helvete man kan behandla någon på det viset. USCH! Då är man sådär lagom ledsen IGEN då ja.


Igårkväll blev det mat & öl med Anna & Jessica, lika roligt som alltid! Mina små smulor!
Dagen har spenderats i Unnaryd. Farmors begravning var verkligen jättefin.  



Kvällen avslutade jag och Ems med att baka supergoda lussekatter.
Nu har jag myst ner mig i soffan, är otroligt nere efter dessa dagar. Blir nog snart sägen.


091215

Har extremt tråkigt ikväll, har diskat, vikt tvätt & plockat iordning, nu går jag och lägger mig och tittar på Bridget Jones dagbok i brist på annat.


091215

Godis -och kakförbudet skjuter jag härmed upp till efter jul, helt omöjligt att lyckas med det nu.
Dagen har varit bra, kvällen också. Har lyckats frosta av frysen och rengjort kylskåpet, vuxenpoäng till mig!
Är förbannad på Konsum, köpte tortillabröd idag och när jag kom hem såg jag att 'bäst före' datumet var 19e augusti. Hej då Konsum och hej Ica kanske? Blää! Nu ska jag vika lite tvätt och sen mysa mig ner i soffan.
Tänker på en viss någon.




091214

älsklingslåt


091214

Nu ska jag pysa ner i sängen. Jag & Joss diskuterar precis lördagkvällens bravader, den ena minnesluckan efter den andra, inte bra alls, haha. Men vi hade otroligt roligt iaf (: Godnatt!


091214

Fick precis ett enormt godissug! Jävlar, jag provar med en apelsin! Nu blir det Halv åtta hos mig, jävlar kärringprogram, jag vet, men då får jag väl vara en kärring då :)


091214

Tomtar är rätt söta ändå, dock inte den till höger, tycker mer den liknar någon slags demon eller nåt.


091214

Morsning korsning, haa. Jag är MÄTT! My god, ingen mer julmat innan julafton säger jag bara. Efter jobbet åkte jag till Unnaryd och var med på farfars vårdplanering och nu är jag precis hemkommen. Funderar på att slänga upp tomtarna nu faktiskt, kunde ju vara lite mysigt. Och kanske frosta av frysen, hur man nu gör de, får ju nämligen knappt upp lådorna längre, hmm.


091213

Puh, jag är helt slut, har ont i hela kroppen, det känns nästan som att jag börjar bli sjuk. Blev en liten sväng på stan innan, fick köpt en snyggsnygg tröja och lite annat plock. Mamma & pappa bjöd på pizza på Capri, synd bara att matlusten inte var så stor.

Ikväll har jag och Emma gjort knäck, saffransskorpor & mjuk pepparkaka, gott som tusan såklart, börjar ju dock mitt godis -och kakfria liv imorgon, lycka till Lina.
Nu blir det soffan med den mysiga filten!

jag & joss igår
 


091213

Nyduschad & inte alls pigg. Ska snart hoppa in i bilen och köra till Halmstad. Hade iaf en riktigt rolig kväll igår på Byås!

So long!


091212

Har precis gått en lång promenad med Anna, skönt som tusan. Nu ska jag vila på soffan en stund innan det blir dusch, hår och sminkning inför kvällen.


091212

Jag är trött som ett as. Har pluggat psykologi i nästan två timmar nu och det är inte alls roligt. Funderar på att laga lite middag, köttfärssås kanske? Hmm, ja det får det nog bli.


091212

Godkväll & godnatt! Har haft Bea hos mig hela kvällen och det var mkt mkt trevligt & roligt, har skrattat så jag har ont i magen. Nu ska jag iaf försöka sova!

sådär lagom oseriös


091211

Och helt plötsligt tappade jag all motivation för allt jag skulle göra idag. Hade en jätte jobbig dröm inatt och det är nog den som ställer mitt humör på snekant idag. :/


091211

Nu får nog alla tre garderober röjas ut efter något att ha på sig på lördag för på Klädis hittade jag nada. Tusan också!!!


091211

God kväll & god natt! Jag och min granne Daniel har suttit och spelat super mario en lång stund men nu tänkte jag sova. Imorgon blir det plugg, julmatshandling med Jeja och så ska jag till klädis och se om jag kan hitta något kul att ha på mig på lördag. Sen hade det ju varit trevligt med lite sällskap till Idol imorgonkväll, någon?! Tack för nu. Tjo!


091210

Ingen shoppingdag eller massage för Lina idag. Det blev jobb ist, slapp ju jobba kväll imorgon om jag jobbade idag ist, och det tackar man ju inte nej till. Hem fort som tusingen efter jobbet och gjorde mig iordning för julbordet och jisses vad mätt jag är nu, skapligt gott var det iaf. Nu tänkte jag försöka koppla in det gamla Super Nintendot, askul ju!

Fick just lite panik över att jag är ledig tre dagar nu, fre-sön, vad i helv ska man göra då!? Hmm.


091209

underbara låt


091209

Hemkommen och nermyst i soffan med en apelsin, rätt gott ändå men fan så tråkigt att skala. Är för tillfället inte alls på så bra humör nu så ska bara gosa ner mig under filten, titta på tv och tycka synd om mig själv.


091209

Har fått god mat och nybakta pepparkakor här på Algatan (: Känner dock att jag måste börja ett nytt liv UTAN en massa godis och kakor och onyttig mat, jisses. Skärpning på måndag! Har pluggat lite psykologi och det är fan inte roligt, brr! Är väl kvar här en stund till innan jag kör hem till min lilla lya. Tjo!


091209

Tjoho, nä, idag är det inte tjoho. Har haft en jävlig eftermiddag på jobbet så nu är jag typ helt väck i pallet. Ska försöka bestiga mitt berg av disk som jag har lyckats bygga upp så fint i diskhon. Kvällen tänkte jag spendera hos mamma & pappa hade jag tänkt. Ledig imorgon, då blir det massage, julshopping & julbord (:


091208

Tjoho, pigg som attsingen nu efter jobbet. Det blir väl lite Grey's Anatomy nu en stund innan Navy CIS börjar, hmm, jag låter ju som värsta tv-nörden. Jaja, jobb tidigt imorgon, vill bara ha torsdag nu, massage och julklappshandling då (:


091208


091208

Usch så seg man blir av att bara ligga och lata sig. Nu måste jag få på mig lite kläder och försöka bli människa igen innan jag pallrar mig iväg till jobbet.


091208

Moooorning! Nu blir det soffan & Grey's Anatomy (:


091207

Jobbdag och jag var fruktansvärt trött imorse. Direkt efter jobbet blev det ett svettigt spinningpass och sen kom josse hit och åt pizza och drack vin, mys på de. Imorgon jobbar jag kväll igen, har bestämt mig för att bara ligga på soffan hela förmiddagen och börja läsa lite i mina psykologi papper. Nu väntar jag på att Navy CIS ska börja, sen ska jag nana kudden (:


-

It's all your fault
you called me beautiful
You turned me out
and now I can't turn back
I hold my breath
because you were perfect
But I'm running out of air
and it's not fair.


091206

Tjenare tjenare, haha, jag är trött.
Nu är den supergoda ostsmörgåsen nere i magen och jag ska snart gosa mig ner i sängen med mitt blöta hår. Upp tidigt imorgon, tjohej. Nu ska jag plinga till Gustaf.


091206

Nu är jag precis hemkommen från högmässan i Unnaryds kyrka och sen lagade vi lunch hos farfar. Nu tycker jag att jag förtjänar en tupplur på soffan innan jag börjar jobba kl 16, tjoho..


091205

Är hungrig, men snart blir det mat, det brukar ju alltid bjudas på något gott. Nu väntar jag på att bli hämtad, hann färdigt i tid iaf, det trodde jag inte.
Hoppas alla får en bra lördagkväll.


091205

Då var hela lägis städad från topp till tå, är riktigt nöjd med mig själv idag. Har till och med rengjort filtret i tvättmaskingen, tjoho. Mamma & pappa har varit är en snabbis i eftermiddag och druckit kaffe. Nu har jag precis varit uppe i stallet och hämtat bilen och nu ska jag vila ett par minuter på soffan innan jag ska hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning.


091205

God morgon!
Trevlig julfest hos Gustaf igår med mkt god mat. Har precis vaknat, tänkte hämta min cykel på jobbet och sen cykla och köpa Hallandsposten, farmors annons är med idag.


091204

Tjoho, stressad till tusen. Om 15 minuter ska jag hämta Cilla och då ska vi iväg på julfest, håret är dock inte färdigt än, jäävlar också.


091203

Är sjukt trött nu, grannen mitt över spelar dansband på högsta volym och kineserna under bankar och har sig. Nu ska jag ta mig till sängen, vet det är tidigt men jag är helt slut.


091203

Idag blev det som sagt stan med mammi. Fick köpt en del, bland annat en väska, två par jeans, julgransfot, julkulor, underkläder och smink. När jag kom hem i eftermiddag kokade jag 27 ägg till julfesten imorgon, tjoho. Har även bokat massage på Kropp & själ till nästa torsdag, det ska bli så skönt!
Nu ska jag lägga mig på soffan, kommer säkert somna. Imorgon blir det jobb igen.


091202

Åh så skönt det var att krypa ner i sängen nu. Hoppas på en god natts sömn, är tröttare än tröttast. Kommer antagligen somna nu till Navy CIS och vakna någon gång inatt med tvn på, inte ovanligt alls. Imorgon blir det stan med mammi, ska försöka hitta något fint till begravningen. Godnatt!


091202

Har bara blivit slappe på soffan idag. Har iaf varit lite duktig och diskat, men det hänger en massa torr tvätt som bara skriker efter att få komma in i garderoben, dammtussarna dansar runt i hörnorna och det ligger en stor tom kartong mitt på golvet. Imorgon får det allt bli lite ordning här. Nu åker jag till Unnaryd.


091102

Igår 17.45 somnade lilla farmor in, tyst och lugnt. Det var otroligt skönt att vara med där hon tog sitt sista andetag. Det blev en lång, jobbig kväll men samtidigt en kväll av lättnad. Nu slipper hon lida.

Idag är jag otroligt trött. Har varit med morfar på fotvård och sen handlat. Nu har jag precis skruvat ihop en klädställning men det vette tusan om den passar att ha i mitt sovrum. Får ta mig en funderare på de.
Ikväll ska vi ha möte på Norbys begravningsbyrå sen blir det tidig sänggång. Har tagit ut närståendedagar både idag och imorgon.


091201

Välkommen 1 december, jisses så fort tiden går. Är bara hemma lite snabbt och vänder efter jobbet, ska åka in till farmor om en stund.


RSS 2.0