091130

Är hemma hos mamma & pappa nu, tänkte sova här inatt. Pappa och Emma ska till sjukhuset och sitta hos farmor under natten. Jobb och träning imorgon!


091130

Det har varit en lång dag idag. Stack ifrån jobbet vid 13 och åkte då in till farmor. Har suttit där hela eftermiddagen. Nu är jag hemma och precis utkommen ur duschen. Ska bara lägga mig ner nu och se på tv lite. Borde nog äta lite också eftersom jag har försökt leva på bara kakor idag. 


091129

Min söta lilla josse har varit här en stund ikväll och druckit glögg och tjabbat (: mys på de!

Nu ska jag försöka sova. Farmor har åkt in akut nu ikväll så det kan hända att dom ringer inatt och att vi får åka in, så därför tror jag inte att jag kommer sova så gott inatt. Jaja, godnatt!


091129

Julskyltningen var som vanligt inte mkt att ha, men oj så gott det var med julmat efteråt. Mysigt att vara hemma hos mamma och pappa!
Nu har jag tänt lite ljus och krypit ner i soffan under min mysiga filt. Tänkte titta på Troja sen om jag inte hinner somna innan, känner mig rätt trött.  


091129

Då var det redan första advent. Har varit och ätit i Laxbutiken i Heberg med mamma, pappa, mormor & Hannah. Sen åkte vi till Select i Falkenberg och där handlade jag lite ljusdekorationer med mera. Nu ska jag snart ner på julskyltningen och sen blir det som vanligt lite julmat hemma hos mamma efter de.


091128


Nä, nu tar jag snart natta, kanske skulle titta på Idol först, missade ju de igår.


091128

Sådär lagom rolig lördagkväll. Har tittat på Robinson, jag som egentligen hatar Robinson. Har gjort lite på mitt skolarbete så nu börjar jag ännu en ny kurs i veckan. 
Nu ska jag ge Eragon en chans samtidigt som jag provlägger en sminkning. Imorgon blir det en liten utflykt.


091128

Har varit och hälsat på en trött farmor i eftermiddag. Nu har jag precis städat lite och funderar på vad jag ska göra ikväll, är inte ett dugg sugen på att sitta här ensam men jag orkar heller inte ta mig någonstans. Det var ju nu man skulle varit med dom andra i Helsingborg :/ Hmm jaja, ska återgå till min lilla städning nu.


091128

Godmorgon. Är gudalöst trött idag! Hade en jätte trevlig kväll igår med Bea. Åt jättegod mat och drack gott vin på Pio´s och sen såg vi "Flickan som lekte med elden", den var riktigt bra. Nu ska jag ta mig till syssan och köpa vin och sen blir det lunch hemma hos mammi & pappi! 


091127

Det var otroligt skönt att bara jobba till 13 idag! Hem och sov en stund direkt efter och nu sitter jag färdig i soffan och ska snart ta mig till den roliga bussen. Ikväll blir det det mat på Pio och sen bio efter de med Bea.


091126


Haha, klockrent Katrin!


091126

Varför ska det alltid regna när jag tänkt cykla till gymmet efter jobbet? Grr! Blev bjuden på kvällsmat hos Anna ikväll och så kom tomten dit på besök, jätte spännande ju :D Senare ikväll var mamma och pappa här en stund och drack glögg och åt pepparkakor, mys på de :) Nu tittar jag på Glee men ska nog snart krypa till kojs. Jobb till 13 imorgon!


-


091125

Den här chokladen är asagod! (:


091125

Snart somnar jag, är helt slut. Efter lunchen med Emma tidigare idag åkte vi och adventsstädade hos mormor och sen tog vi med henne ner till morfar och hälsade på honom en sväng. Ikväll blev det är jobbigt spinningpass och nu har jag typ däckat i soffan. Ska ringa mammi och höra hur det är med farmor som åkte in med ambulans idag :/ suck.
Slår nog till på en lussekatt och lite glögg ikväll igen. Hade dock varit trevligt med lite sällskap.


091125

Morning, åh så skönt att sova ut :) Nu väntar jag på att lillasyster ska dyka upp, då vi ska färga varandras hår och sen laga lunch.


091124

Har nog fått någon slags dille på julen. Nu blev det glögg och en lussekatt, mys på de (:


091124


Har haft fullt upp idag. I förmiddags hjälpte jag mamma och moster att hänga tavlor och märka kläder hos morfar som vi idag flyttade in på Malmagården, och det gick över förväntan, puh. Sen blev det lite handling på konsum och sedan satte jag igång med att putsa mina fönster och det var ta mig fan inte roligt alls.

Åkte med Anna en sväng till konsum och kupan och sen fick jag för mig att ta fram adventspyntent. Och det var mkt mkt roligare :) Jisses så mysigt med lite julmusik i bakgrunden. Tiggde till mig lite hjälp av Daniel för att få upp stjärnan i fönstret.

Ikväll blev det pump & core, skönt som tusan! Nu ska jag stryka gardiner!


091123

I vanliga fall älskar jag mitt jobb men inte ikväll. Puh, så trött jag blir. Nu var det skönt att lägga sig på soffan. Nu väntar två dagars ledighet, eller ja, har fan fullt upp med massa annat båda dagarna. Äääh, nu får det bli en kvällssmörgås och lite te :)


091123

Fan så tråkigt väder det är. Mitt hår ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG, torrschampo och en mössa får bli min räddning idag. Har precis diskat en massa glas och fått på mig kläder, har bara slappat i soffan framför Greys Anatomy hela förmiddagen. 
Nu väntar APT 14-16 och jobb 16-21.30.

Ja, det får lätt bli en mössa idag.


-

i miss you


091122

Sket i Greys och tittar på Shooter ist. Ska snart krypa ner i sängen och fortsätta titta. Natti!


091122

Koko!
Hemma och långt nersjunken i soffan nu, skönt! Seg dag på jobbet och hemskt väder att springa runt i. Jag vill ha sol! I eftermiddag har jag varit hos min granne Daniel och fikat och pratat massa. Nu hade jag tänkt att sätta igång Greys Anatomy, säsong 3 :) Tjo!


091121

Oj så tyst det blev nu när alla gick, nu är det bara kineserna som stökar. Har haft en trevlig kväll, var dock lite trött bara och har väldigt ont. Fick ett jätte fint väggord i inflyttningspresent som passar perfekt ovanför tvn, superduperfint blir det! Nu ropar sängen på mig, ska titta på Idol och sen sova, jobb imorgon.

 


091121

Har städat snabbt som en idiot, sen åkte jag till farmor & farfar en stund. Hon såg faktiskt lite piggare ut idag. Nu vilar jag en lite snabbis på soffan. Har gjort färdigt de två pajerna och salladen så nu är nog allt i sin ordning. Ska klä på mig lite och ordna till kaluffsen.

hmm, bild från igår.


091121

Tjoho, vaken! Nu måste jag ta mig till konsum, kom på att jag inte hade någon kyckling hemma till ikväll, sen ska det städas och plockas iordning här hemma för ikväll kommer mina kusiner, moster med man, morbror, mormor, mamma, pappa & emma hit.
Fasen, cykeln står utanför jobbet så får väl gå den vägen.


091120

Då var man hemma, tidigt för en gång skulle. Men så blir det när man börjar dricka vid 15.30. Har iaf haft en trevlig kväll med flickorna från jobbet. Imorgon ska jag upp tidigt och städa för här ser ut som hej kom och hjälp mig typ. Tänkte ju satsa på att putsa de där fönstrerna också, är nog relativt pigg imorgon :) Nu har dom typ värsta festen i lägenheten jämte mig, det dunkar på som tusan och massa småtjejer gapar och skriker. Får väl försöka sova lite iaf. God natt :)


091119

Fy satan vad ont det gör! Sista behandlingsdagen imorgon, sen väntar 4 dagars uppehåll för att sedan återgå till tre dagars behandling igen. Får hoppas att det onda går över om ett par dagar iaf.
Nu har jag hoppat ner i sängen och väntar på att Navy CIS ska börja. God natt!


091119

Tjoho, nu var det skönt att krypa upp i soffan med lite tända ljus. Jobbade till typ halv fyra idag sen stack jag och jeja iväg till Ge-Kås. Mkt folk men slapp köer. Min tavla fanns självklart inte där denna gången men hittade lite andra grejer. Kuddar, duschslang och massa ljus bland annat. Och säsong 3 av Greys Anatomy så nu kan vi köra maraton igen.

Självklart var kanal 5 där och filmade, jag blev typ instäng i en gång med massa tomtar och då dök filmkameran upp i just den gången så jag fick panik och skulle försöka springa därifrån med min vagn, jätte lätt verkligen med hundra människor och vagnar runt om mig, men jag hann nog undan, puh.

Var hemma vid åtta ikväll och då slängde jag ihop en cheesecake och nu har jag precis fått i mig lite kvällsmat. Snart blir det sängen, men först måste jag packa upp två stora gula Ge-Kås kassar.


091118

Ska sova nu och jag hoppas verkligen inte att jag vaknar 02.50 av sprängande huvudvärk som jag gjorde inatt.
Godnatt!


091118

Hihi, spelar inte Greys Anatomy och tittar på fotboll ist :)


091118

För det första så är jag så jävlar förbannad att jag kan spricka, satan i gatan vilken jävlar bitch. GRR! Tack K för att jag fick prata av mig.

För det andra så har jag sån jävlar abstinens på beröring, om man nu kan ha abstinens på de. JAG BEHÖVER BERÖRING! En lång varm kram från det manliga könet hade räckt, ja dock gärna någon snygg attraktiv tack.

För det tredje så är det Greys Anatomy ikväll, tjoho!


091118

Det har varit och är ett riktigt busväder ute idag, brr! Bra dag förövrigt. Nu ligger jag i min älskade soffa, undrar om alla andra också ligger på soffan så mkt som jag gör? Hmm. Dåligt med träning denna veckan iaf, hade ju planerat att träna ikväll men det var ju inte så lockande att hoppa på cykeln och cykla till gymmet i detta jävlar väder. Nya tag nästa vecka!

Imorgon efter jobbet ska jag och Jeja till Ge-Kås en sväng och vi håller tummarna för att min tavla finns !




It takes two to tango

Man träffar en person som man tycker verkar helt underbar, omtänksam, mysig och fin på alla sätt och vis. En person som får en att känna sig vacker. En person som man skrattar och har roligt med. En person som man känner sig avslappnad och trygg med. En person som man sedan känner sig utnyttjad av, förnedrad och sviken av.


091117

Puh, hemkommen och det gick bra! Hittade en tröja med lite puffärm och ett lip balm på bodyshop, sen hann vi inte gå på stan mer. Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen blir det väl tvn som vanligt. Imorgon är det dags för jobb igen!


091117

Nu var all disk nästan diskad, bara ett antal vinglas kvar. Tvättmaskinen går på högvarv och kylskåpet är nu fyllt. Skulle ju putsat mina fönster med men hinner nog inte riktigt det. Åker till stan om en timme typ, blir lite shopping med Emma innan jag ska på den där undersökningen.


091116

Hmm, var ju lite onödigt att sova 12 timmar inatt eftersom jag inte är ett dugg trött nu känner jag. Sitter i soffan, har precis sett det sista avsnittet på säsong 2 av Greys Anatomy. Ska trycka i mig lite mer chips och lite choklad nu och hoppas på att bli trött.


091116

Är helt slut i ryggen nu, skönt som tusan att lägga sig ner. Kanske dags att boka den där massagen nu ändå. Förmiddagen spenderade jag bara i soffan så det var ju jätteroligt att det där berget med disk stod kvar ikväll när man kom hem, hmm imorgon är det slut på latheten. Är ledig imorgon, då är det disk, handling och tvätt som står på schemat. På eftermiddagen ska jag till sjukhuset på en undersökning som jag är lite smått nervös över nu. Jaja, nu blir det soooova!

Bjuder på denna snygga pose jag fick till!


091116

Efter tolv timmars sömn får jag väl vara nöjd. Nu ska jag pallra mig upp och ta lite frukost. Sen ska jag försöka ta mig en sväng till den där jäklar skolan och vid 14 blir det jobb.


091115

Skön slappesöndag. Blev en sväng till morfar och sen en sväng till farmor & farfar i eftermiddag.
Ikväll lagade jag ugnsstekt potatis och fläskkotlett med lite god sås till, gott gott. Nu blir det soffan och Greys Anatomy sen Heartbreak Hotel. Sovmorgon imorgon :)


091115

Godmorgon, eller god förmiddag. Har precis masat mig upp till soffan och här tänker jag ligga hela dagen och titta på massa film och äta godis. Hade en väldigt trevlig kväll igår, funderar dock starkt på att ge mig själv mobilförbud när det ska drickas alkohol i fortsättningen, blaaa.


091114


091114

Puh, nu börjar jag bli hungrig. Ska ta mig ett glas vin och börja på förrätten nu hade jag tänkt.


091114

Tjoho! Luffsar runt i lägis och ordnar lite för ikväll. Bon Jovi spelas på högsta volym. Ska snart ta mig en sväng om med Mr. Dammsugare och sen får det nog bli en liten powernap på soffan.

Det är sådär lagom roligt att ha ett
minikylskåp när man ska ha hem folk.

 


091113

Äntligen fredagkväll! Dagen har varit bra. Har jobbat till typ 15.30 och så har jag och Anna hälsat på lilla Molly som är så underbart söt!
Nu är jag riktigt mätt, två jobbarkompisar har varit här och ätit pizza, marängsviss och muffins. Nyttigt! Nu sitter jag dock ensam igen, fast just ikväll tycker jag nog att det är rätt skönt faktiskt. Ska kura mig ner i soffan med filten och invänta Idol. Tjoho, är ledig hela helgen!


091112

Dagen började med att kl ringde 09.00. Pallrade mig och och köpte en tidning till morfar och var och lämnade den hos honom. Vidare till jobbet och drack kaffe med mamma. Sen hem och inväntade Bea och Hanna. Tjabbade en massa och sen åkte vi till Gästis i Torup och åt god mat. Vidare hem till mig igen och drack kaffe, åt muffins och tjabbade ännu mer. Riktigt trevlig dag :) Kvällen har jag som vanligt spenderat i soffan framför Greys Anatomy.
Nu ska jag sova, känner mig extremt ensam just ikväll. God natt!


091111

Lyckades ta mig hem från jobbet en stund tidigare idag och då satte jag genast igång med ett muffinsbak. Det blev chokladfrysmuffins, kalasgoda! Recept på www.dagensmuffin.se . Har även plockat iordning här och dammsugit för imorgon kommer Bea & Hanna på besök och det ska bli så roligt. Har inte träffat dom på jätte jätte länge, eller ja, Bea träffade jag en snabbis i stan igår med det räknas knappt :)
Ikväll har Emma varit här och ätit rostemackor och så slötittade vi på Bonde söker fru. Nu ska jag fortsätta titta på onsdagens avsnitt av Greys Anatomy, sen fortsätter jag med dvdboxen, är helt fast i den.



091110





091110

Blev en liten tripp till stan innan. Drack chailatte med Milan på Espresso House och sen blev det en liten sväng på stan. Lika trevligt som vanligt :) Åkte direkt till träningen sen, pump & core, jobbigt som tusan. Nu ligger jag i min älskade soffan och håller på att somna. Jobb imorgon. 


091110

Godmorgon! Åh så skönt det är att sova ut, hade dock varit ännu skönare om inte kinesungen hade vrålat rakt ut tidigt imorse. Nu måste jag pallra mig upp, ta mig till konsum och handla och sen göra mig iordning för stan!


091109

Har sjukt ont i magen, nu ska jag försöka sova. Natti!


091109

Har en slapp jobbveckan denna veckan, jobbar bara måndag, onsdag och fredag, skönt! Har haft en relativt bra dag idag på jobbet, efteråt blev det en lång stund på ungdomsmottagningen och sen ett asatråkigt spinningpass. Nu sitter jag i soffan och har ont i magen, tryckte i mig för mkt choklad tror jag.
Imorgon är jag alltså ledig, då blir det fika med Emilia i stan :)




091108

Det finns inget värre än att tro att man har en chans när man inte har det.


091107

Tjo, bra dag på jobbet. Slutade 16 och sen dök jag ner i grytorna och lagade en fisksoppa och stekte fläskfilé som jag ska ha till en god liten gryta ikväll. Ja, man får ju försöka lyxa till det lite såhär på lördagen fast man är själv.

Slog precis på tvn, AIK-IFK, HEJA AIK, ha ha ;) Ikväll ska jag gosa ner mig i soffan och kränga massa godis och fortsätta titta på Greys Anatomy-boxarna. Det är tråkigt med jobbhelg. 


091106

Har äntligen fått i mig en smörgås och nu har jag dykt ner i godisskålen. Har jobbat hela kvällen och då hinner man ju inte precis äta nåt. Förmiddagen, eller ja, fram till kl var 14.30 låg jag i soffan med morgonrocken på och tittade på Greys anatomy, köpte första och andra säsongen i Ullared, tjoho! Nu blir det lite mer godis och sen sängen, jobb till 16 imorgon. Puss och godnatt.

Ta mig inte för givet.


091105

Har spenderat kvällen hos Anna med mat och några öl. Alltid lika trevligt! Nu väntar jag på att Navy CIS ska börja och sen tänkte jag knoppa in, blir antagligen tio minuter efter programmet har börjat, som vanligt. Natti.


091105

Vi lyckades hitta jätte söta presenter till Molly i stan. Sen fräste jag och Anna dit och hälsa på den lilla dockan och Malin. Urmysigt :) Nu blir det duschen och sen på med myskläder!


091105

Det snöar, lite vitt och fint men blött. Nu ska jag pallra mig upp från sängen, ta mig lite frukost, fixa frillan och sen brumma iväg till stan. Puss!


091104

It takes two to tango.


091104

Har hunnit med en del på min lediga dag. Gick upp vid åtta och for iväg med mammi till ge-kås. Jag skulle inte handla något, men ha ha det blev ju lite ändå. Bland annat dukar, filmer, en våg, ljus & lyktor. Väl hemma kom Emma och drack te och tjabbade lite. Var en sväng och handlade och sen fräste jag igång både tvättmaskin och dammsugare och snyggade till det lite här.

Imorgon sägs det bli snöoväder (?) låter inte alls roligt med tanke på att vi ska åka en sväng till staden. Jaja, nu vill jag att klockan ska bli 21, Greys anatomy!


091103

Idag är jag bara så less på allt.


091102

Jag är trött trött trött. Idag blev det jobb till 16 och sen fick Emma dra med mig på spinningen, var egentligen inte sugen alls. Nu har jag intagit soffan, kommer förmodligen somna här snart, måste dock ringa Gustaf först och tjöta lite.  



091101

Efter den goda lunchen bestående av älgfärsbiffar och potatismos åkte vi till Halmstad, strosade runt på Eurostop där jag köpte en sjal och underkläder. Vidare ut till skopunkten där det blev två par skor och sen åkte vi till sjukhuset och hälsade på farmor.
Ikväll blev det pizza hos Anna, tusan så gott. Nu ska jag titta på en film och sen blir det den goa sängen.


091101

God morgon liksom. Hade en mkt bra kväll igår, dock känner jag i mitt huvud idag att det blev lite mkt vin. Ska inta soffläge nu, sen blir det lunch hos mammi.


RSS 2.0