090930

Skön promenad med Josse, hann även handla lite till ikväll. Nu sitter jag nerdykt i min etikbok, försöker renskriva mina etikarbeten så jag kan skicka in dom. Tokläraren ringde  igår och klagade på att jag inte hade skickat in nåt så det ska jag göra nu tänkte jag, är snart färdig med denna kursen också. Sen blir det lyxlunch i form av snabbmakaroner och korv, tjoho.


090930

God morgon :) Nu blir det frukost, sen ska jag köra upp Annas bil till Wahlströms och sen blir det promenad med Josse!

090929

Denna dagen har gått riktigt fort tycker jag. Tidig uppstigning med jobb till 16, sen blev det dubbla pass med pump och core och till sist anhörigavlösning ikväll. Imorgon är jag ledig, måste städa och laga mat med tanke på att lillelördag ska firas hos mig, tjoho! Nu ska jag kika lite på tv och sen sova, skööönt!

Idag kom min klänning från Rare Fashion som jag ska ha på lördag, kärlek till den!


090928

Jag är trött, tvn beter sig konstigt, det låter som att grannarna möblerar om idag igen, huvudet gör lite ont, ryggen gör ont och här är fasligt varmt. Fick iaf ett sött sms för en stund sen som piggade upp lite iaf. Godnatt!


090928

Oj oj så trött jag var imorse, kunde ju inte somna sen igår. Har jobbat till fyra idag, hann även med en sväng till Klädhörnan och Interiörhuset, köpte ett par fräsiga leggings, en ögonskugga och ett läppglans. Ikväll blev det spinning, inte direkt något jobbigt pass. Nu har jag tänt lite ljus och har ätit kvällsmat och väntar på att Svenska Hollywoodfruar ska börja! Har laddat upp med vindruvor och mörk choklad med havssalt, asagott!

Ja just, fick en anonym kommentar om att jag skulle sluta skriva todels, men då blev det ju genast ännu roligare att skriva todels, så, TODELS!


090927

Tröttaste Lina idag, nu ska jag snart kika på insidan av mina ögonlock tills klockan ringer vid sex imorgon. Natti.

090927

Ligger på soffan och halvsover. Hade en trevlig pratstund hos Josse och sen har Emma har varit här och pluggat med mig, skönt att man kan få lite hjälp av henne eftersom man knappt får det av miin lärare, grr! Ska snart göra iordning mig en baguette tänkte jag fast jag är sjukt sugen på pizza egentligen, men NEJ! Får lite besök senare ikväll :) Todels.

Angående kommentaren på vart min svarta skinnjacka är köpt så är den från H&M, dock ett par år gammal.



090927

God morgon, eller kanske godmiddag. Ligger fortfarande kvar i sängen, är riktigt trött. Haft en mysig morgon, mer säger jag inte om de! Igår hostade jag middag hemma hos Jessica. Jag lagade potatisgratäng och fläskfilégryta, riktigt gott! Vi drog oss först till Byås men insåg att där knappt var nåt folk så då åkte vi vidare till Schoughs loge men där var inte heller något folk så då blev det tillbaka till Byås igen, typ en timme eftersom klockan hann bli så mkt efter vårat flängande fram och tillbaka.
Nä, nu borde jag pallra mig in i duschen, sen måste jag handla lite och så ska jag hälsa på Josse som nu har blivit min granne :) Todels!


090925

Då satt man ensam igen, men har haft en väldigt mysig kväll med lillasyster. Sitter och funderar på vad man ska ha på sig imorgonkväll, får nog gå igenom garderoben sen känner jag. Undra om 'Mona Lisas leende' är bra, kanske skulle kika på den. Äh, nu ska det smörjas med BUS, är ju ändå förnuftig nog att tänka på min hud och hälsa så här skippar vi ju solariet. Todels! 


090925

Har myskväll med lillasyster. Vi har ätit lax med rotfruktsgratäng, hon har hjälpt mig med mitt skolarbete och nu blir det Idol. Mys på de! Upp tidigt imorgon, spinning & core, det blir 4e och 5e träningspasset för denna veckan, rätt stolt över mig själv ändå! Todels!

090924

Går nu och lägger mig till tonerna av min absoluta favoritlåt som jag nog aldrig kommer tröttna på. http://www.youtube.com/watch?v=LYhrYHmUPn0

Natti.

090924

Vindruvor funkar väldigt bra mot godissuget. Nu vill jag ha helg, har typ fullt upp och är ledig både lördag och söndag, igen! SKÖNT! Fick mitt lönespec idag, oboy vilken lön! HAHA, skrev jag just oboy? Ja jästanes, borde nog gå och lägga mig. Todels.

090924

Det blev en lång dag idag. Efter jobbet handlade jag, sen blev det städ av hela lägenheten så nu är här riktigt rent och fint. Har lagat kräftsoppa till lunch morgon och nu har jag precis fått i mig lite kvällsmat och tittar på 2½ men. Ska tända lite ljus nu och krypa ner under en filt. Vill ha helg nu! Todels.



090923

I've got an angel. He doesn't wear any wings. He wears a heart that can melt my own, he wears a smile that can make me wanna sing. He gives me presents, with his presence alone. He gives me everything I could wish for, he gives me kisses on the lips just for coming home.


090923

DAGENS VILL HA: En utlandsresa!
DAGENS KLÄDSEL: Grå chinos & svart stickad tröja.
DAGENS SMINK: Foundation & mascara.
DAGENS FRISYR: Rakt ner.
DAGENS LÅT: Du är allt - Sonja Aldén.
DAGENS BÄSTA: Spinningen.
DAGENS ROLIGASTE: Såg en karl som tränade qigong i sin trädgård tidigt imorse.
DAGENS SAKNAD: M, Emilia & Josse.
DAGENS SÖTASTE: Godiset jag åt ikväll. 
DAGENS MISSLYCKANDE: Åt en kebabtallrik till lunch.
DAGENS DROG: Godis. 
DAGENS HUMÖR: Nästan helt på topp.


090923

Har som vanligt jobbat idag, var även tvungna att gå på VRE-utbildning. Snabbt hem och började tvätta och sen iväg på spinning och fy i helvete vilket pass, höll på att typ dö efter en kvart, men jag orkade hela passet iaf. Fick i min en nyttig kvällsmat och har precis betalat mina räkningar så nu unnar jag mig ett par bitar godis och tittar på Idol medan tvättmaskinen går på högvarv. Todels.


090922

Todels, jag lever! Jisses vad mörkt det är ute nu när man stiger upp på morgonen, typ natt känns det som. Jobbade till 16 idag, en timme senare tränade jag pump & core, tufft som tusan idag! Efter träningen åkte jag och Ems till Landeryd på lite anhörigavlösning, pluggade & kikade på Idol under tiden.
Nu har jag krypt ner i sängen, är trött och har riktigt ont i min ena stortå, fick skoskav i lördags och nu har såret börjat vätska sig och det dunkar i hela stortån, mysigt va? :)
Äh, nu ska jag släcka ner och snart börjar Navy CIS. Natti!


090921

Var uppe redan vid åtta imorse och drog iväg till Ge-Kås. Hade inte tänkt handla så mkt men tjoho, en full kundvagn typ. Väl hemma bakade jag och Emma jättegoda frallor och sen bar det av till jobbet, väldigt lugn kväll, nästan tråkigt.
I veckan måste det bli ordning med träningen känner jag efter allt jag har syndat i helgen, spinning på onsdag iaf sen får jag klämma in lite annat också.
Tog precis en lite för nära kik i mitt stora fönster och insåg att jag verkligen inte är någon bra vän till blommor, ser för hemskt ut ju! Jaja, nu får det snart bli sängen, är supertrött. Todels!

090920

Spenderar natten hemma hos mamma & pappa inatt. Har varit här hela kvällen och syndat med pizza och tittat på tv. Imorgon blir det Ge-kås på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. Nu har jag krypit ner i sängen och ska jag titta på dom Idol-avsnitt jag har missat på Tv4 Play, smidigt som tusan.


090920

Hade en jätte rolig lördag och söndag i Göteborg med jobbarkompisarna. På lördagen blev det shopping, god lunch och på kvällen Lisebergsbanan & The Chippendale's. På söndagen gick vi på stan en stund trots att vi inte var så pigga och sedan väntade en lång bussfärd hem. Väldigt lyckad helg måste jag säg!


Anna i väntan på bussen till Halmstad & Göteborg.


Iordninggjord och redo för Chippendale's.


Jag och Anna precis innan vi fick för oss att åka Lisebergsbanan innan showen.
(Jag hatar karuseller)


Födelsedagsbarnet i ett vintrigt Göteborg (?)


Chippendale's


Chippendale's


Chippendale's


Efter att antal glas vin känner man sig otroligt snygg!


090918

Trevlig kräftskiva, fast lite tråkigt att jag och Jeja var tvungna att åka så tidigt, är ju ändå jippo på G imorgon ;) Har precis duschat, igen! Ska snart sova tänkte jag, ska ju upp kl. 7 imorgon. Panik Room på tv nu, den är ju riktigt bra, hmm, orkar jag titta? Todels!


090918

Ååh, vad ska man ha på sig då!? Blir hämtad om en halvtimme
så det börjar ju bli lite bråttom nu, som vanligt. Tusingen också!


090918

Blev stan en snabbis idag, trevligt. Fick med mig en söt tunika hem. Får se om den åker på ikväll eller imorgon kanske. Har precis packat lite inför helgen, blir som vanligt alldeles för mkt. Men, men. Måste snart pallra mig in i duschen, kräftskiva ikväll dock med tidig hemgång. Todels.


090917

Okej kväll på jobbet. Hade lillasyster med mig som gick bredvid så det flöt på bra. Nu har jag precis tagit mig en skön dusch och ska snart krypa ner i sängen. Imorgon blir det stan igen, men då är det shopping som gäller. Köpte en ny brun-utan-sol idag, dyr sak på 133 kr, får se om den är nåt att ha.

Är inte alls på humör nu, jag som var så glad innan, puh. Ska dra täcker över huvudet och hoppas att jag är mer på topp imorgon igen. God natt!

Det är kallt ute nu. Frost på varje grässtrå, på varje kvist. På ett och annat hjärta också för den delen.

 

090917

Då har man varit vaken en timme typ. Får ingen fason på håret över huvudtaget!!! Man kanske skulle boka den där klipptiden nu. Beslutade mig för att vara lite oekonimisk och ta bilen till stan ist, kommer ju hem MKT snabbare. Har lite att stå i inför helgens bravader innan jag går till jobbet idag. Todels!

090916

Äntligen kommit hem från jobbet, har precis tagit mig en dusch och nu ska jag äta lite yoggi med müsli. Jobbar kväll imorgon också och innan de ska jag in till stan en minisnabbis. Får nog masa mig upp rätt tidigt och uppsöka bankomaten då jag kom på att jag inte har några pengar i plånboken, kan ju vara bra liksom.

Nu är det snart helg, underbart! På fredagen blir det shopping på dagen & kräftskiva på kvällen. På lördagen bär det av tidigt, dock hemligt eftersom det är en överraskning för Jessica :) HIHI!

Nu ska jag kika färdigt på Efterlyst och sen krypa ner i den sköna sängen. Natti!


090916

Har precis vaknat från en liten powernap på soffan. Börjar jobba kl. 16, inte så sugen alls. Har iaf hunnit med lite plugg, lunch och promenad med mamma.

Förresten så har jag ont i en tå och saknar M.
Vill ha helg nu också!


090915

Nu är det en riktigt trött Lina som har lagt sig på soffan. Träningen var tuff men skönt som tusan efteråt, undrar dock om man kommer ur sängen imorgon, hmm.

Nä, om man skulle ta och krypa ner i sängen, skönt med sovmorgon imorgon igen!


090915

Tog en paus i pluggandet och handlade och gjorde asagoda köttbullar och en god coleslaw till de, duktig jag är! Emma och Alexandra har varit här och hälsat på en stund och nu vilar jag på soffan, fick nämligen ett migränanfall mitt i köttbullesteket. Jag har migrän med aura, det innebär att man en stund innan huvudvärken får synfenomen av olika slag, för mig börjar det flamma framför höger öga och jag ser knappt att göra nåt. Tar jag värktabletter direkt när jag märker att synen börjar försvinna så blir huvudvärken rätt så måttlig och synen kommer tillbaka helt. Så nu ska jag vila en stund och om en timme blir det dubbla träningspass, pump & core. Anhörigavlösning efter de.

090915

Vaken! Ska göra mig lite frukost och sen dyka ner i skolböckerna.

RIP. Patrick Swayze.

090914

Har precis lagt mig under det iskalla täcket. Har hicka och börjar bli väldigt trött plus att jag är sjukt sugen på chips och mcdonaldsmat (?), tur att jag inte har något sånt onyttigt hemma idag för det hade jag inte kunnat motstå. Nähä, nu blir det NCIS. Todels.

090914

Det var riktigt skönt att träna spinning ikväll. Väl hemma blev det en go dusch och en riktigt smarrig kvällsmat. Nu ligger jag på soffan och lyssnar på Winnerbäck, orkar knappt resa på mig. Och tvätten den hänger på torkstället, fortfarande, kunde den liksom inte bara vika ihop sig själv och traska in i garderoben snyggt och fint?! Hmm. Ikväll börjar Svenska Hollywoodfruar, verkar ju helt sjukt så därför ska jag titta på det.

Imorgon är jag visst ledig igen, det får bli en riktig pluggdag har jag bestämt mig för. Ska även försöka hinna handla och göra köttbullar.

Längtar som sjuttsingen till lördag !!! Kanske skulle börja packa lite smått.

And btw, har varit inne och röstat på Elin Kling till Årets fashionista i Blogawards 2009.


090914

Trött som in i blev jag nu, är sjukt mätt också och om typ en halvtimme är det spinning, bra förutsättningar man har för att klara av det då.

090913

Ja, riktigt helt smärtfritt gick ju inte kvällen. Men nu är jag iaf nyduschad och fräsh igen :) Ska alldeles strax mysa mig ner i sängen. Någon frivillig som vill komma hit och vika min tvätt och diska min disk? Nää, tänkte väl de.
Hmm, imorgon blir det jobb och sen spinning efter de, jisses undrar om jag orkar spinna egentligen, jodå! Godnatt!

090913

Så var första delen av jobbpasset avklarat och även bion med Ebba där emellan, vi tittade på Nicke nyfiken. Super mysigt att sitta i en biosalong fullt med små barn och höra deras roliga kommentare :) Nä, nu väntar andra delen av dagens jobbpass, hoppas det går smärtfritt! Todels!


090911

Haha, nåt fel på grillen så vi stekte köttet i stekpannan ist, blev mkt gott det med! Sedan har vi tittat på en film som heter Crash, lite speciell men bra. Har kört hem familjen Gummesson från familjen Kovac och nu har jag krypit ner i sängen och ska försöka sova. Jobbar delad tur imorgon och på mina lediga timmar emellan ska jag och Ebba på bio. Nähä, nu ska jag släcka lampa och dator. Natti!

090911

Anine Bing - Delete, bra låt!
Nu ska jag pillat lite med håret och om en stund kommer Emmis. Jag är ju lite nervös för det här grillandet, haha, men nu tittar solen fram iaf, tjoho!

090911

Då var hela lägenheten städad och fin och i förmiddags blev det träning. Nu förtjänar jag en liten paus, iaf tills tvättmaskinen har gått färdigt. Jag och lillasyster har en liten idé om att grilla hos mig ikväll, på balkongen, hmm! Bara det inte ryker för mkt och grannarna ringer brandkåren bara.

090911

Ligger i sängen, min säng hos mamma & pappa. Har varit här ikväll och ätit mat och druckit lite vin. Är ledig imorgon också, skönt som tusan. Då får det fasen bli träning och städ, ställde ju in allt sånt idag, igen. Fick iaf tag på lite böcker på bibblan, dock inte den jag behövde mest. "Etik & livsfrågor i vård och omsorg", någon som har den kanske? Just, ska nog börja äta bröd igen och kanske pasta, har gått ner 2 kg på en vecka och det var ju inte riktigt det som var meningen liksom. Nä, om man kanske skulle försöka sova. Natti natti.

090911

Skulle egentligen haft en liten date ikväll som man så fint kallar det. Men jag backade ur. Det är en kille jag träffade under gymnasietiden och nu fick vi för att oss det kunde vara roligt att träffas igen, var ju ändå ett par år sen. Nu är det dock så att denna kille ska flytta till Norge och då kände jag väl att det är lite onödigt att börja träffas nu när han ändå ska flytta fast att jag egentligen jätte jätte gärna vill träffa denna människa. Men jaja, han är ju i Sverige några dagar till ifall man skulle ångra sig, vilket jag typ redan har gjort, tjoho..


090911

Skönt skönt skönt med sovmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen, borde stiga upp och ta mig lite frukost men sängen är så himla skön! Måste till konsum och till biblioteket och låna en bok eftersom jag börjar en ny kurs nu.

090910

Slumrade visst till på soffan ist för att städa. Idag ska jag vara ärlig och erkänna att jag har syndat lite, det blev pasta till lunch och till fika EN HALV sockerbulle (men jag skulle ju faktiskt unna mig en dag i veckan). Ikväll har pappis varit här en stund och nu tittar jag på Lyxfällan. Ikväll tog jag helg, är ju ledig fredag & lördag, imorgon måste jag städa och handla och kanske träna också?

090910

Ja, och vem var det som kom på den briljanta idén att man skulle fira lillelördag när man ska upp och jobba dagen efter? Herre jästanes vad yr och trött jag var i morse. Var inte hemma förren 01.15 inatt och lite mkt vin blev det. Men trevligt hade vi iaf! Fick ta mig fram på cykel på jobbet idag, dock väldigt skönt, underbart väder ju. Nu ligger jag på soffan och håller på att somna, borde egentligen städa och handla eftersom jag troligen får besök imorgon.


090909

Har precis kommit hem från jobb, diskussionsgrupp (som det så fint heter) och möte på fucking skolan, tjoho. Ser förfärlig ut i håret men nu firar vi lillelördag med mat och vin hos Anna.


090908

Nu blir det Navy CIS sen ska jag sussa så gott så, börjar dock bli hungrig :/ Natti natti.

090908

Nu är man äntligen hemma. Jobbat hela kvällen och nu är jag riktigt trött! Har precis hoppat ur duschen och tänkte smörja in mig med Dove silk glow. Ännu en dag helt utan kakor och godis, 2-0 till mig! Heja heja!

Recepttips!
Kesoplättar (ca 12 st)
-250 g keso med eller utan smak.
-2 ägg
-3 msk fullkornsvetemjöl
-½ tsk bakpulver
-kanel, kardemumma eller annan smaksättare.
-smör

Rör ihop ägg och keso. Tillsätt mjöl, bakpulver och smaksättare och rör till en jämn smet.
Stek i smör några minuter på var sida och servera med frukt eller bär och ev. honung. 


090908

Gott, ligger fortfarande i sängen. Vaknade 07.20 av att vaktmästaren började köra med någon jävlar trimmer, sen började kineserna gallskrika i trappuppgången, men jag lyckades somna om till 9.30 iaf. Funderar på om jag skulle cykla och handla nu och sen laga lite mat, gå en powerwalk & vila innan det blir jobb.

090907

Glömde visst balkongen. Nu blir det film, sen sova :) Natti!


090907

"Rundvandring i lägis" Ja, det fattas tavlor typ överallt, ska ta tag i det soon.


Sovrum


Sovrum


Sovrum


Hall


Vardagsrum


Vardagsrum


Vardagsrum


Badrum


Badrum


Kök


Kök

090907

Inte en enda godisbit eller kaka har jag ätit idag, poäng till mig! Ist har jag levt på fil, frukt, ägg och en jättegod sallad till lunch. Melon funkar rätt bra mot godissug och finn crisp mot chipssuget, har dock inte hittat något substitut för choklad än. Blev en powerwalk med mammi efter jobbet sen dammsög jag hela lägenheten och nu halvsover jag i soffan. Sovmorgon imorgon och det kan behövas. Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten senare eftersom det visst är några som vill se hur här ser ut.


090906

Jobb till typ 15 idag, sen följde lilla Ebba med mig hem. Vi bakade rulltårta och spelade bolibompaspelet. Ikväll har det bara blivit tv för min del, är rätt trött och nu blev jag hungrig också, skippade ju kvällsmaten eftersom jag har fått i mig lite för mkt rulltårta idag. Äh, försöker jag somna snabbt så hinner jag inte känna av hungern så mkt, bra va? Imorgon börjar ett nytt liv, ett liv utan kolhydrater, kakor & godis (ska dock unna mig en dag i veckan annars går det liksom inte). Wish me luck, i can need it!


090906

Älskar Victoria´s Secret fashion show !


090905

Tjoho, var ju ändå tur att jag tittade på fotbollen, jästanes. Nä, nu borde jag sova, är dock inte så trött helt plötsligt. Måste lyssna en gång till på Bon Jovi´s nya låt, We weren´t born to follow. Natti :)


090905

Har (som vanligt) jobbat idag sen blev det soffan och duschen. Har kört pappi till någon jobbarkompis och nu sitter jag ensam hemma hos mamma & pappa. Kom på att dom hade kanal 8 här så nu blir det fotboll för min del. Tror att jag har hittat en finfin klänning till vårat lilla äventyr den 19e, ska se om jag kan beställa den sen, tjoho. Visst är det underbart med jobbhelger, HA HA.



090905

Är hemma på någon slags middagsrast just nu, är sjukt trött och vill egentligen bara sova. Ikväll är det fotboll, jag vill titta på fotboll, har jag den kanalen? Nej jag har inte den kanalen !!!! :( Äh, får la glo på något annat helt enkelt.

090904

Natti natti!


090904

Var ju iväg på ett litet kafferep med jobbet i eftermiddag, det bjöds på god smörgåstårta och kakor.
Ikväll har mammi och papps varit här, jag lyckades väldigt bra med maten. Det blev helstekt fläskfilé med ugnsstekt potatis och en god sås och sallad. Nu blir det lite tv och sen sova, upp och tjänstgöra tidigt imorgon. 
Just ja, tandläkarbesöket gick bra. Lagade ett hål och behövde bara betala 183 kr, billigt va? :)



090904

Åååh, borde inte sitta här när jag har bråttom och ska iväg. Nu ska håret fixas och kläder ska på! Tjing pling!

090904

Nu blir det träning, kunde som vanligt inte sova länge idag, 7.30, tjoho.
Tandis 10.00 :/


090903


Har haft en bra kväll på jobbet, blev färdig tidigt! Nu har jag myst ner mig i soffan, tittar på lyxfällan för det finns inget annat roligt. Ska leta upp något smaskigt recept nu, mamma och pappa kommer på middag imorgon och då får jag ju knåpa ihop något gott. Måste även ringa tandläkaren imorgon, får ju för mig att jag har ett hål, usch, jag som hatar att gå till tandläkaren ! Måste försöka hinna träna också, har vilat nog nu efter förkylningen.

090903

Åh, jag hann cykla och handla innan regnet kom, puh! Nu har jag intagit soffläge, ska läsa Expressen Fredag och lyssna på Pixie Lott innan jag tvingas iväg till jobbet.

Är lite sugen på att bli lite brunett, hårfärgen till höger är ju riktigt snygg.



090903

Vaknade 08.20, ååh varför kan man inte sova längre när man väl har sovmorgon?! Äh, nu ska jag masa mig upp, ordna lite frukost och sen plugga. Börjar jobba 15.00.

090902

Väntar på att min andra maskin tvätt ska gå färdigt, har tänt lite ljus och tittar på tv just nu, inget bra egentligen, ska se Efterlyst snart tänkte jag. Man kanske skulle gå och lägga sig och titta på de, är inte alls på topp idag känner jag.

Let's dance in style, let's dance for a while, heaven can wait we're only watching the skies. Hoping for the best but expecting the worst, are you gonna drop the bomb or not?



090902

Kom hem från jobbet för en stund sen. Tänkte använda den sista lilla energin jag har kvar till att städa och diska. Sådär lagom roligt.


090901

Nu har jag krypit ner i sängen och tänkte läsa nya Vecko Revyn som trillade ner i brevlådan idag.

 


090901

Lite av dagens inköp.





090901


Började dagen med Emmas Kesoplättar med lönnsirap och blåbär, jösses så gott! Drog oss iväg till stan efter att jag hade bytt kläder fyra gånger, ja sån är jag. Underbart väder idag iaf. Blev ju en del handlat också. Ett par lårhöga stövlar, ett par andra vinterskor, två stickade tröjor, en t-shirt, fyra toppar, ett par jeansleggings, en telefon, smink, strumpbyxor & ansiktsmask. Lunchade ute på Stenalyckan, jättegod lax! Har haft en jätte mysig dag med lillasyster!


RSS 2.0