100427

Snacka om att denna dagen på jobbet gick sakta eller, my god. Väl hemma packade jag det sista, Anna & Ebbis kom och hälsade på. Sedan skulle den 18 kg tunga resväskan ner från tredje våningen, det var lättare sagt än gjort kan jag säg, höll fan på att volta med den ner. Jaja, nu ikväll blev det pizza hos mamma & pappa, lite för mkt onyttigheter här framöver ja. Har skickat in ett kapitel till min lärare, snacka om att vara ute i sista stund eller. Jaja. Nu ska jag försöka sova. Åker mot flygplatsen halv tre inatt och kl 07 sitter jag på planet. Ha det så bra alla, det ska jag ha :)


100426

Bra kväll på jobbet, har äntligen piggnat till lite smått. Ska packa lite till innan jag går och lägger mig. Kan knappt fatta att jag åker till Turkiet på onsdag, hur skönt som helst!
Puss & godnatt!


100426

Jag är helt sjukt trött, har lyckats plugga en stund och skickat in två arbeten men sen har jag bara legat på soffan resten av tiden. Jag som hade tänkt städa.. Hmm jaja. Ska iaf vila järnet i Turkiet! Nu ska jag masa mig bort till jobbet.


100425



Har haft en toppenhelg! Lyckades hitta hem till Hylte från Kinna i fredags så nu är jag bilägare på riktigt! Känns ju lite småhäftigt. Väl hemma från Kinna slingade jag Annas hår, åt tacos hos mamma & pappa och sen åkte jag och hämtade T i stan. I lördags blev det jobb och sen snabbt hem för att duscha och göra mig iordning, sen blev det 25-års fest hos Gustaf. Självklart trevligt men jag var otroligt trött så åkte hem till T redan vid elva.
Idag har jag hunnit med att tvätta, plugga och packa lite smått och nu får det bli filmmys.


100423

Men hallå, kan inte klockan gå lite fortare? Och självklart vaknade jag kl 8 imorse och kunde inte somna om. Har hunnit med en sväng till konsum och banken med mammi. Nu vill jag att klockan ska bli 11.30 så jag kan åka till Hårizånt & få mina naglar fixade, sen bär det av till stan och vidare med tåget mot Kinna.


100422

Nu ska jag sova, spännande dag imorgon ju :)
Puss & godnatt!


100422

Då hade vi redan torsdag. Jisses vad fort tiden går!
Är sjukt trött ikväll, som alla andra kvällar typ, jag som alltid brukar vara så pigg?! Jaja, får bli soffan en stund, sen min älskade säng. Imorgon ska jag åka och hämta min bil, tjoho!


100421

Det var fan vilket hemskt väder det är idag!
Dagen har jag spenderat i Halmstad med Anna & Ebba. Fick med mig ett par jeans, två skjortor och två ögonskuggor hem. På hemvägen blev det ett besök hos Malin & Molly som är så söt, så söt! Har även hunnit med ett besök hos banken och ikväll har pappa varit här och hjälpt mig med bilförsäkringen. Sedan har jag ordnat med tågbiljett till fredagens äventyr, är ju redan nervös för att jag ska hoppa på fel tåg, my god.
Nu ska jag krypa ner i soffan, får nog bli en film eller nåt eftersom det är skitishockey istället för Greys anatomy ikväll.


100420

Good evening!
Kvällen på jobbet gick mkt fort och nu sitter jag här i min ensamhet.

Är sjukt förbannad på den där jävlar vulkanen, kan den liksom inte bara stänga av sig för jag ska fan till Turkiet nästa onsdag !!!!!!!!!!! GRR!




100420

God morgon!
Härligt det är att vakna av att solen skiner in genom persiennerna.
Nu får det bli lite frukost, sen väntar plugg, promenad med Joss, möte & jobb.


100419

Då var det måndag igen. Men har nog haft typ den bästa helgen på länge. Igårkväll efter jobbet med det ännu mer mys med T vilket resulterade i att det var väldigt jobbigt att stiga upp imorse, snoozade lite för länge kanske. Jobb till 16 och ikväll blev det ett par öl och mat med Anna & Jeja.
Nu ska jag krypa ner i sängen, lyxar till det med sovmorgon imorgon.


100418

Hade såklart en mkt bra kväll igår som avslutades med massa mys med T.
Nu ska jag diska upp det stora diskberget som så fint har byggts upp i köket och sen blir det jobb.


100417

Idag blev jag bilägare för första gången i mitt liv, kul va? Fräste iväg till Kinna tidigt imorse med pappsen för att kika på bilen, bestämde mig rätt snabbt, skitsöt bil ju, eller snygg kanske man säger när det gäller bilar? Jaja, ska iaf hämta bilen på fredag! Ikväll firar vi detta lite smått med öl och tacopaj!


100416

Idag är det 26 grader i Alanya där jag befinner mig den 28e! Längtar nästan ihjäl mig!

Nu sitter jag nerdykt i psykologiboken, skriver om olika försvarsmekanismer och lyssnar samtidigt på Leona Lewis. Ska upp till salongen sen och få mina fransar färgade, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.


100414

Jisses så trött jag var igårkväll, somnade redan vid halv tio. Sov väldigt dåligt med en massa hemska mardrömmar, inte kul alls.
Bra dag på jobbet, som det är för det mesta. Efter jobbet lekte jag lite cykelmekaniker och bytte ventil (som någon förstört) på däcket och pumpade i massa luft, sen blev det en cykeltur upp till träningen, körde både spinning och pump. Nu ska jag mysa mig ner i soffan framför tvn.


100313

Bra dag med jobb, plugg och en lång powerwalk, typ en repris på gårdagen.
Nu ska jag titta på The good wife och sen sova.


100412



Jobb, plugg & sen promenad med Jeja & Gustaf.
Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på någon av filmerna jag lånat av Mr.


100411

Vem sov alldeles för länge idag? Jag! Vaknade tjugo över elva, men det var riktigt skönt. Tog mig en promenad i det fina vädret upp till Shell eller vad det heter och lämnade filmen jag och Bea tittade på igår. Väl hemma bestämde jag mig för att åka till Eurostop, det blev en kavaj, en tunika, ett linne, en topp, öronhängen, en sjal och två skärp. Hämtade mamma och pappa och tog en chailatte och for sedan hem! Var ju ute med Joss en sväng sen tog vi kvällsmat i form av varma vackor med salami och brie på min soliga balkong, slog även till på varsitt glas vin, värsta mys! Superbra helg! Nu får det bli sängen. Natti!


100410

Details




100410

Efter jobbet igår blev det en sväng till stan. Lämnade mamma & pappa vid tåget och sen åkte jag på en snabb shoppingtur. Fick med mig ett par nya Converse, två linnen & en tunika. Kvällen spenderade jag först hos Anna och sen åkte jag till T, kollade på film och somnade sent. Och hur mysigt är det inte att vakna upp jämte någon? 

Nu har jag precis försökt plugga lite men har sjukt ont i huvudet. Ska snart åka upp och hyra en film och sen ta en dusch. Ikväll blir det mat, vin & film hos Bea i stan.


100408

Har precis fått i mig lite bacon och stuvade makaroner, värsta lyxmåltiden. Nu blir det soffan, tv & några små sega påskägg.


mums

Tycker faktiskt att jag förtjänar lite glass nu!


100407

Oj så skönt det var med sovmorgon idag, dock bara till halv tio för 10.15 infann jag mig på skolan och gick igenom mina nya uppgifter som ska göras. Väl hemma satte jag igång med fönsterputs vilket inte alls är roligt på tredje våningen när man har sjukt jobbig höjdskräck. Sen var det bara till att börja stryka och fålla upp gardinerna, det gick väl hyffsat bra iaf. Sen har jag även städat, diskat, lagat mat, fortsatt med att tömma tvättkorgen och burit upp balkongmöblerna. Hann även med en sväng till Olanders där jag fick köpt lite blommor till min stora balkongkruka.

Nu har jag satt mig i soffan och ska få i mig lite kvällsmat, är helt slut i kroppen, puh.


100406

Kunde inte låta bli att nätshoppa lite. Det blev två tunikor & ett par jeans, allt från http://www.mandeldesign.se/fashion/blog.asp


100406

Då hade vi redan tisdag och min påskhelg full med jobb är över, det firar jag med en ledig dag imorgon! Efter jobbet idag åkte jag till Mia och fick mina naglar omgjorda, skönt som tusan! Väl hemma har jag diskat, tvättat och duschat, har även hunnit med att fylla mitt kylskåp. Nu blir det lite tv innan jag stänger igen ögonlocken.


100405

Är helt depp idag så har faktiskt inte alls lust att skriva något här idag.


100404

Oj oj, go kväll på jobbet ikväll. Hann även få i oss lite god pizza! Nu sitter jag framför tvn och slötittar, är sjukt pigg! Ska mumsa i mig lite ostbågar och apelsinjuice, sen får det bli sängen.

Jag & Gustaf igår.


100404

God morgon! Dåligt bloggande i helgen men har inte haft varken tid eller lust.
I torsdagkväll blev det god mat uppe hos Gustaf i stallet, åkte dock hem tidigt eftersom jag skulle upp och jobba på fredagen. Fredagkvällen spenderades på äggaspelen och sen kom T hit och myste. Påskafton bjöd på jobb, huvudvärk och feber. Snälla Jeja lät mig sluta redan vid 13 eftersom jag typ var helt väck då, gick hem och sov till 16 och sen var det bara till att börja göra sig iording inför äggadansen. Hade en väldigt rolig kväll på Byås med mkt dans med min Joss! Har dock väldigt ont i huvudet idag. Ligger i sängen och äter rostade mackor och här ska jag fan ligga tills jag ska dra mig iväg till jobbet. BYE!


100401

Då hade vi redan 1 april! Idag är det ingen god morgon för min del, har sprängande huvudvärk och jag MÅSTE städa & gå på schemamöte. Får väl iaf glädjas åt att solen kikar fram. Nu ska jag ta tag i dammtrasan, sen kommer Ems, vi ska slinga varandras hår lite smått.  

Ett tips, glöm inte pastasås i en plastburk framme flera dagar, det luktar typ apa när man lyfter på locket!


RSS 2.0