try sleeping with a broken heart

Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen. Är tydligen ledig imorgon, det får bli en del plock här hemma, handling & dubbla träningspass.
Godnatt alla.


100131

Från och med nu ska min plånbok vara STÄNGD! ENDAST mat får handlas, ska dock ett litet besök till Ikea framöver tror jag. Men annars ska jag fan inte köpa något, får ju bli lite ordning här nu, för såhär kan man inte hålla på! Får väl snart gå i terapi för mitt shoppande. GRR! SKÄRPNING!


100131

Då var man på hemmaplan igen! Har haft en jättebra helg med shopping, god mat & dricka. På lördagkvällen var vi och såg Avatar 3D, helt okej film, dock ingen jag skulle se igen. Nu håller jag på att tvätta lite smått och har precis fått i mig lite att äta. Ska gosa mig ner i soffan nu och titta på tv!

Blev två skjortor, ett baslinne, en sjal och lite småpresenter till nära & kära!


100129

Todie! Kort dag på jobbet idag, alltid skönt! Har även hunnit med ett besök hos doktorn med mitt übersexiga munsår jag fick igår. Dock är inte dom receptbelagda tabletterna mkt bättre än de man kan hitta på apoteket så jag håller mig till Anti och Compeed. Nu är jag nästan helt färdig med hår och smink, packningen måste ses över en gång till känner jag. Undrar hur roligt det är att dra kärringaväskan i snön, hmm. Jaja, ha en bra helg alla! Puss!

                  

 


100128

Man kan gå från att vara glad till att vara ledsen på väldigt kort tid. Ska dra täcket över huvudet och hoppas på att det känns bättre imorgon.
Natti.


100128

Hej & hej! Idag blev det som sagt en sväng till stan med lillasyster. Jag skulle absolut inte köpa något eftersom man ska till Gbg i helgen, men ha ha, det blev en del ändå. Sen blev det massage på Kropp & själ, både skönt och inte skönt, ibland gjorde det ont som in i helv.
Ikväll har jag färgat Ems hår, hjälpt henne att skotta snö & nu har jag packat lite smått inför våran lilla hotellweekend.

Dagens köp: en lång skjorta, en grön vårjacka, en svart kofta, en väska, ett halsband, en randig baströja, en rosa tröja med puffärm & svarta sammetsleggings.


100127

Blev genast hungrig, kom på att det var över nio timmar sen jag åt, inte så bra kanske. Orkar dock inte ta något nu, får bli sängen ist med NCIS. God natt!


100127

God kväll! Det var helsikes svårt och jobbigt att köra bil i jobbet ikväll, sladdat runt som tusan, men det gick bra iaf. När jag kom hem fortsatte jag min städning lite smått, hann nämligen inte med köket och sovrummet innan. Nu är jag precis kommen från duschen och ska gosa mig ner i soffan en stund innan jag går och lägger mig. Imorgon är jag ledig, då blir det stan en sväng.

Här är en liten bild på hallen, dock syns inte mönstret i tapeten så bra.


100127

Jävlar vilket hemskt snöoväder! Det blir inte roligt att jobba ikväll om det ska snöa på det här viset! Det var iaf mys hos Molly, hon hade blivit så stor, redan fyra månader! Nu ska jag värma mig lite under filten, börjar jobba kl 16.


100127

Oj oj oj så skönt det var med sovmorgon idag! Luffsade dock upp vid nio och började städa lite smått. Träningsvärken känns, inte så mkt idag, blir nog värre imorgon. Nu ska jag städa vidare och sen ska vi hälsa på lilla Molly, behöver lite bebiskärlek!


100126

God kväll! Bra dag på jobbet med mkt att göra på morgonen, pju. Efter jobbet tränade jag pump & core, jobbiga pass så imorgon kommer jag nog ha riktigt mkt träningsvärk. Åkte hem till mamma & pappa efter träningen, åt och kramade dom hej då, dom åker nämligen till Gran Canaria imorgon, man är ju inte lite avundsjuk eller så, är trött på denna jävla kylan nu!
Har även bokat bord på Jensen's Böfhus till på fredag, det kommer bli så mys! Nu blir det lite tv och vikning av tvätt.


100125

Det är så otroligt skönt att krypa ner i soffan efter en lång dag med jobb, schemamöte, upphängning av hatthylla och spegel och en tripp till mormor & konsum.
MIN HALL BLEV SÅ SJUKT MKT FINARE! Nu vill jag bara till Ikea och köpa lite nya grejer så blir allt i sin ordning sen.
Nu ska jag snart smyga mig till sängen, läsa Vecko Revyn och titta lite på tv innan jag somnar, är sjukt trött idag.


100124

Efter att ha tapetserat i sisådär 10 timmar är man lagom seg i kroppen, jävlar mönsterpassning och sån skit! Vi blev inte riktigt färdiga, får ta resten en annan dag. Tog oss en välförtjänt pizza för en stund sen och nu blev det sängen. Nu väntar en vecka med jobb innan det blir helg igen, hoppas veckan går riktigt fort!

Tripp, trapp, trull från examensfesten igår.


100124

Ja men godmorgon! Känner mig faktiskt rättså okej idag, dock trött eftersom man var hemma rätt sent. När som helst kommer pappa och då ska vi smälla upp tapeterna!

Igår var jag i stan och provkörde en bil, helt okej bil men blir nog inget köp av den. Sen gick vi på stan en stund, försökte hålla i pengarna, lyckades skapligt bra. Blev dock lite dyrt på Make up store. Fick köpt en ny hatthylla också, så nu vill jag bara ha hallen färdig! Är så jävlar trött på att det är så stökigt och i oordning allting här. Jaja, back to work! Återkommer tonight!


100123

JAG ÄR FÖRBANNAD! Ni vet hur jävlar förbannad man blir när varken hår, kläder, smink OCH skor inte blir bra. FAAAAAN! Ska vara hos Jeja kl 17 och jag känner mig inte ett dugg jävlar färdig. Hade kunnat tvätta av mig allt, sätta på mig myskläder och bara krypa ner i soffan med en stor fet påse chips! KUK! HEJDÅ!


100122

Oj så skönt det var med ett bad! Det behövde jag efter denna dag på jobbet. Det är ju sådär lagom roligt när man går ut och jobbar 07.30 och inte är inne igen förrän 12.45, gissa om man är hungrig då eller vad!? 
Ikväll bjöd iaf pappa på Biff i sambalgrädde, alltid lika gott! Ska krypa ner i soffan nu, äta tryfflar & godis och bara invänta Let´s dance, i brist på annat.


100122

Då var det äntligen helg! Ikväll tar vi en lugn kväll, det blir värre imorgon! Ska åka upp till mamma & pappa och låna deras badkar nu täntke jag, det är ju något man saknar ibland.


100121

Tjo! Lugn kväll på jobbet. Nu är jag supertrött, ligger i sängen och väntar på att NCIS ska börja, om jag nu orkar hålla mig vaken. Imorgon blir det jobb igen, men sen tar vi en ledig helg, eller rättare sagt, TRE lediga helger på rad, tjoho!


100121

Nu är hallen typ kritvit, äntligen slipper jag se den hemska färgen som var där innan! Tackar självklart Anna för hjälpen med målningen! Tjo! Hos frisören blev det en kort page, skit snyggt! Haha, eller inte. Klippte bara bort det slitna, vågar mig inte på sådana drastiska förändringar. Nu vilar jag en stund, börjar jobba om ca 50 min.


100120

Ett tips på en bra blogg är Linda Hallbergs sminkblogg för er som är intresserade av smink. http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/


100120

Man ska inte trycka i sig så mkt godis som jag gjorde för en stund sen, aj min mage. Undrar när man ska lyckas byta ut det där godiset mot tex en morot, hmm. Nu är tvätten upphängd och jag tänkte försöka ta mig till sängen, kropper värker som in i. Imorgon ska frisyren klippas!


100120

Puh, äntligen fick man sitta ner och vila lite. Direkt efter jobbet blev det väggslipning. Pappa var riktigt nöjd med min spackling, tjoho! Imorgon ska väggarna målas och på söndag åker förhoppningsvis tapeterna upp!
Har mkt ont i kroppen sen träningen igår, jisses! Nu sitter jag här i soffan, trycker i mig en nötkräm och väntar på "Halv åtta.."
Imorgon har jag en liten sovmorgon, skönt!


100119

Var trött på min header, får väl göra en ny någon dag. Det får se lite fattigt ut until then.
Puss


100119

Nu känner jag mig lite gladare igen. Mys med lillasyster gör susen! Har gosat ner mig i sängen nu och tittar på P3 guldgalan. Imorgon väntar jobb och slipning av väggarna.
Godnatt!


100119

Blev genast på dåligt humör, bilen jag ville ha var redan såld. GRR! Nu är Ems här för jag känner mig otroligt ensam ikväll, det händer inte ofta. Hon hade iaf med sig en stor påse Ica-godis och vindruvor, mums! Imorgon kommer jag ha träningsvärk känner jag, blev ju ett träningspass på gymmet innan. Har iaf hunnit med allt jag skulle göra idag, så på så sätt får man väl vara nöjd. Lyckades spackla hela hallen själv, tjoho! Jobb imorgon igen, men jag vill ha helg!





100119

Började dagen med en god frukost, det var otroligt skönt att få sova ut idag! Nu har jag dykt ner i psykologiboken, jätteroligt ju, ha ha. Sen blir det spackling, jossboss kommer, ska till morfar och byta gardiner, träna & laga mat. Pju.


100118


Ny, "gilla-låt".
Funderar på att gå och lägga mig nu så jag är pigg imorgon,
har mkt att göra på min lediga dag.


100118

Puh jag är helt slut. Rövdag på jobbet, syndade med en pizza till lunch för vi tyckte att vi var värda de! Direkt efter jobbet blev det UM och sen apoteket. Väl hemma var det bara till att ta tag i slipklossen och börja slipa, fy satan så tråkigt! Hmm, ser att mina blommor börjar bli lite ledsna igen, är värdelös på att komma ihåg att vattna. Plastblommor nästa? Eller övning ger färdighet kanske?
Jaja, imorgon ska jag ringa på en bil jag har hittat på blocket, spännande!


100117

Hemma, nyduschad och nu petar jag i mig en smörgås, hungrig som fasen! Nu ska man bara försöka komma ner i varv också så man kan somna eftersom det är tidig arbetsdag imorgon igen. Imorgon ska även min hall börjas på, tjoho! Eller ja, tjoho och tjoho, så jävlar roligt är det ju inte att slipa och spackla.


100117

Godmorgon. Lyckades iaf sova till 9 idag, skönt. Började titta på Ghost ship igårkväll och fy fan vad rädd jag blev, det är sånna filmer man inte ska titta på ensam. Eller, iaf inte jag. Hmm, nu är tvättmaskinen igång och jag funderar på att leta fram en film att titta på, börjar inte jobba förrän 16 så jag hinner ju slappa en del innan.


100116

Nu vill jag ha 29e januari!


100116

Vem vaknade 06.43 idag? JAG. Vem började jobba 06.45 idag? JAG. Vem sprang till jobbet idag? JAG. Haha, bra gjort Lina. Skitdag på jobbet och en Lina på väldigt dåligt humör. Slutade redan vid 13 idag som tur var. Gick hem och la mig på soffan och somnade en stund. Sen har jag tvättat, renbäddat, plockat undan, städat toaletten och nu har jag precis peelat ansiktet och smetat in det med en knallblå mudmask från Make Up Store. Ikväll blir det en lugn kväll i soffan, känner mig inte på humör för annat. Ska väl snart hoppa in i duschen, sen blir det till att laga ädelostsås & pasta.


100115

Puh, då var det äntligen fredagkväll. Jobbar dock imorgon så det får bli lugnt ikväll. Ska upp till mamma & pappa och äta ost & kex, sen är jag någon slags chaufför ikväll åt familjen Kovac. Sitter iaf här i mina nya boyfriendjeans, skitsnygga om jag får säga det själv! Nu ska jag ge mig ut i kylan med mitt blöta hår, tur att man är tillfällig bilägare ikväll iaf!


100114


Älskar denna låten!
Nu får det bli sängen, upp tidigt imorgon ju.
Måste bara prova lite av kläderna jag fick hem idag!


100114

Tittut!
Oj vad trött jag var imorse! Det blev en trevlig lillördag igår med god mat som Jessica hade lagat.
Idag blev det plugg, skittråkigt med psykologi! Sen har jag hjälpt Anna att flytta ett skrivbord till tippen och flytta in ett annat skrivbord i huset. Nu ska jag ställa mig och diska, fy satan så tråkigt det är. På med hög musik så går det iaf liiiite lättare. Imorgon jobbar vi!


100113

Äntligen hemma! Mysig sväng i stan med lillasyster. Det blev en over-size kavaj, en tunika, underkläder, plånbok, foundation, sminkborttagning, lite grejer till badrummet, galger & ljus. Sen blev det en sväng till morfar, konsum & interiörhuset. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka upp till Anna, lillelördag idag! 


100113

Hemska hemska mardrömmar :/
Nu blir det en tur till stan.


100112

Är helt seg i kroppen, kommer nog ha lite smått träningsvärk imorgon ja. Nu blir det till att hänga upp tvätten (tackar gudarna för att man har tvättmaskin i lägenheten) & sen krypa ner i sängen. Nu väntar två dagars ledighet!


100112

Just, blev en locktång rikare idag, 19 mm, hoppas den är bra!


100112

Ja men godkväll. Nu är jag liksom nytränad, pump & core blev det, jobbigt! För övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Nu har pappa varit här och mätt ut hur mkt tapet som går åt till min hall, tror jag har bestämt mig vilken det blir. Ska bli så skönt att få bort den där rosalila skiten. Nu blir det soffmys, med mig själv, tjoho liksom.


100111

De senaste dagarna har jag tänkt väldigt mkt på en speciell person. En person som jag egentligen inte borde ägna en ända tanke åt. Men det är svårt, när man fastnar så för en person så är det inte så lätt att bara glömma, trots att man blev väldigt sårad. Om det ändå hade varit så lätt att man bara hade kunnat, i huvudet och hjärtat, trycka på en knapp Radera.


100111

Jag överlevde! Inte så konstigt kanske när man har en halvknäpp instruktör, tråk på de! Har iaf haft en bra dag på jobbet. Ikväll var jag duktigt och diskade upp helgens disk, vet inte varför jag alltid ska bygga små diskberg i vasken, det är ju skittråkigt att diska en massa sen. Jaja, tvättmaskingen går på högvarv och nu ska jag krypa ner under filten och titta på Halv åtta hos mig.





100111

Nu blir det spinning och jag kommer antagligen dö med tanke på att jag har haft ett litet träningsuppehåll på typ en månad, tjo!


100110

Man kanske inte skulle ätit på det viset, aj min mage! Nu ska jag krypa ner i min otroligt sköna säng, får se om jag orkar hålla ögonen öppna hela filmen, troligen inte.


100110

Smärtfri kväll på jobbet. Nu sitter jag och tuggar i min en pizza, asgod! Sedan ligger det en dubbeldaim här så fint på bordet och väntar på att bli uppäten :) Haha. Imorgon blir det avkok, fy fan, kommer hungra ihjäl. Nu blir det Johan Falk!


100110

Vad underbart skönt det är att ibland bara ligga på soffan och slippa göra någonting. Snart får det bli lite lunch och sen väntar ett extrapass på jobbet, goa pengar! Hmm, man kanske skulle slå till på en pizza ikväll, nya livet börjar ju inte förrän imorgon.


100109

Har haft en mkt trevlig kväll med Madde, god mat & gott vin såklart. Nu blir det lite tv, sen somnar jag nog gott. Natti!


100109

Tog mig en lång sovmorgon idag, hur skönt som helst! Sen var det bara till att börja slänga ut julen och städa ordentligt. Lagat lunch med Ems som har varit här nästan hela dagen. Nu blir det snart en dusch för lilla Lina. Ikväll kommer Madde hit och äter tacos och dricker lite vin.




Skorna jag fick av Ems


100108

God kväll! Nu är min älskade lillasyster äntligen hemma! Har spenderat kvällen hos mamma & pappa med god mat och lite rödvin medan Ems berättade massor från resan. Hon hade köpt 5 miniparfymer, 6 bodybutters & ett par asfräcka skor till mig! (kommer på bild imorgon) Kärlek till henne! Nu tänkte jag sova, är riktigt trött. Ledig imorgon, då ska julen ut! God natt!


-

Sanningen om sanningen är denna: den gör ont, så vi ljuger.


100107

Jag är trött, man kanske skulle sova. Imorgon kommer Ems hem och jag är helt överlycklig för de! Jag fryser om fötterna, dom vägrar bli värma. Jag behöver färga håret och jag måste sluta äta godis. Blaa, man kanske skulle sova ändå.


100107

Pju, en halvstressig dag på jobbet och sen 2 timmars schemamöte efter de, nu är man rätt seg. Har hämtat tapetprover, vikt tvätt och diskat. Är sjukt hungrig nu trots min och Maddes otroligt goda lunch. Får väl bli en skål fil & te. Om det är någon som undrar hur det går med mitt godisförbud så kan jag säga att det gick åt helvete redan efter en dag, haha. Nya tag på måndag! Ikväll får det bli lite ompyssling av mig själv, ansiktsmask, hårinpackning & målning av tånaglar. Tjo sålänge!


100106

Åh fy i fasiken vilken kväll. Har värsta magknipet nu med tanke på att jag inte har hunnit äta nåt. Ska försöka varva ner nu med lite Grey's, sen blir det till att sova. Godnatt!


100106

Godmorgon typ. Lite smått huvudvärk men annars väldigt pigg, tänker dock ligga kvar i sängen till jag ska jobba känner jag. Hade iaf en väldigt trevlig kväll hos Jeja igår med god mat, gott vin och lite sång & dans, haha. Nu får det bli en smörgås!


100104

Har nog någon slags godisabstinens nu, är pigg och helt tokig och sugen som fasen på godis. Jag som egentligen borde somna typ snart med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon. Imorgon blir nog en bra dag, jobb med Madde, nagelfix & sen vin hos Jeja på kvällen!


100104

Glömde visst äta lunch idag med så nu typ hällde jag i mig kvällsmaten och godissuget satte in det står en skål precis framför mig, får väl se om jag klarar av att hålla mig. 
Min lediga måndag har bestått av plugg, handling och lite fix i lägis. Nya blommor pryder nu mina fönster. Funderade ett tag på att plocka ner julen, men jag ångrade mig, det är ju lite mys ändå. Nu blir det lite rensning i underkläderslådorna och sen lite tv.


saknar!

Vill ha fredag nu för då kommer älskade lillasyster hem från Florida! <3


100103

Tjoho, bra kväll på jobbet. Nu är jag helt full av energi när jag egentligen borde vara trött. Ska naffsa i mig lite godis nu innan det godisfria livet börjar imorgon. Tjoo, resa till Turkiet bokad, åker 28e april och hotellweekend till Göteborg bokad med Bea den 29e januari!


100103

Typisk söndag, soffläge med en chipsskål, en godisskål & Grey's Anatomy. Nu har jag fräschat upp mig lite, börjar jobba kl 16, tjoho. Imorgon får det bli lite ordning här, dom stackars vissna blommorna ska kastas och kylskåpet ska fyllas. Naa, nu lite med Grey's.


100102

Jag är trött, men tvingar mig själv att vara uppe. Har somnat runt 21 hela veckan och det är då inte klokt. Bort med förkylningen och tröttheten och tillbaka till linapiggelin igen tack! Gäsp, godnatt.


100102

Idag har det varit en bra dag! Lite stressigt på jobbet med tanke på att vi jobbade med en man kort, men allt gick bra ändå. När jag kom hem blev det en del plock i lägenheten och dammsugaren åkte fram, känns ibland som att jag inte gör annat än städar, hmm tråk på de. Har precis ätit god fläskfilégryta med ugnsstekt potatis och nu blir det filmmys med en stor skål godis.


100101

Gott nytt år allihopa! Nytt år och nya möjligheter? Ja, man kan ju iaf hoppas att min tur nu ska vända till det bättre. Jag hade iaf en trevlig nyårsafton med god mat och dryck hos Gustaf. Mådde dock mindre bra när jag vaknade imorse. Dagen har jag spenderat på mamma & pappas soffa, mest sovit, lagat laxgryta och tittat på Harry Potter i brist på annat. Väntar på att Olycksfågeln ska börja, sen blir det till att sova. Jobb imorgon.


RSS 2.0