091031

Som vanligt vaknade jag runt 8 imorse, pigg som attsingen. Drog mig upp till soffan och kikade lite på nyhetsmorgon och sen pallrade jag mig iväg till konsum.
Har fått in alla utemöbler från balkongen nu men då ska dom visst stå inne och "torka" innan man kan sätta ner dom i källaren. Har lagat god lunch och en liten kaka till efterrätt.

Sen fick jag för mig att måla hyllan ovanför spisfläkten som var i någon härligt äcklig ljusgul färg, nu blev den vit och fräsch.
Funderar på att powernapa på soffan en stund nu innan man ska duscha och fixa iordning sig inför kvällens händelser. Vette tusingen vad man ska ha på sig bara.


091030

Dagen började med jobb, det flöt på så fint så fram till kl 13 då mamma ringde och sa att vi måste åka till farmor på sjukhuset för hon var dålig. Så jag bara släppte allt jobb och vi åkte iväg till stan och var hos farmor några timmar. Fick lite positiva besked men man vet aldrig, det kan snabbt ändras. Cancer är en hemsk sjukdom. 
Var hemma runt 18 ikväll, lagade en god tacogratäng som mamma och pappa kom och smakade på och sen kikade vi på Idol. 
Nu ligger jag på soffan med värsta mensvärken som känns ända ner till knäna, ska ta mig två värktabletter och sen blir det nog sängen, är riktigt trött efter denna dag. Är ledig hela helgen så imorgon hoppas jag på en lång sovmorgon! Godnatt.


091029

Ja jag var ju duktig och städade hela lägenheten från topp till tå under förmiddagen så nu är här så fint så! Däckade på soffan en stund innan det bar iväg till jobbet och där flöt allt på så smidigt, skönt. Nu ligger jag nerbäddad i min sköna säng och väntar på att Navy CIS ska börja, känner mig inte alls trött fast att jag vaknade så tidigt idag. Äh, godnatt :)


091029

Jätte roligt att man vaknar kl 7 när man har sovmorgon, jag brukar kunna somna om men absolut inte idag. Solen skiner, man kanske skulle ta sig en promenad. Men ligger nog kvar i sängen en stund till.


091028

IDIOT!

Nu har jag redan lagt mig i sängen, känner mig inte så pigg och kry ikväll. Kinesfamiljen en trappa ner har vaknat till och som vanligt låter det som om dom möblerar om och snickrar. Sådär lagom roligt. Nu blir det till att titta vidare på Grey´s anatomy och sen sova. Natti.


091028

Det gör så sjukt ont i bröstet när jag andas, vet knappt vart jag ska bli av, det går inte att ligga ner, knappt att sitta och jag är så trött så det ända jag vill är att ligga ner. Har iaf haft en bra dag på jobbet idag, hann med att gymma på lunchen så ikväll hoppade jag över spinningen.

Nu ska det bli lite kvällsmat här, är sjukt sugen på pizza men är alldeles för lat för att GÅ och hämta en. Får bli te och smörgåsar ist.


091027

Då var man äntligen nerkommen i sängen. Det har varit en helt okej dag på jobbet idag och kvällen spenderades som vanligt på en tisdag, först med pump & core och sedan anhörigavlösning. Tisdag är lätt veckans tråkigaste dag har jag kommit på.

Det gör ont när jag andas, undrar om jag typ har sträckt mig på något konstigt vis eller om det är någon förkylning på gång? Hoppas då fasen inte på det sistnämnda då jag ska ha massa kul i helgen!
Godnatt!


091026

Är sjukt trött, sov riktigt dåligt inatt så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Natti!


091026

Godkväll! Var bara hemma och vände direkt efter jobbet och drog iväg till spinningen, jobbigt pass. Har precis fått i mig kvällsmat och blev genast väldigt sugen på godis, tur att jag hade några bitar hemma :)

Ikväll är det typ ingenting på tvn och jag har ingen bra film hemma. Blaa, man kanske skulle vara duktig och diska upp alla disk? Njaa, låter inte så lockande.


091025

Nu ska jag snart sova, gott hoppas jag. Emma har varit här och ätit kladdkaka och så har vi beställt lite kläder. Imorgon är det dag nr 2 på min 6 dagars jobbvecka. Godnatt!

091025

Idag har jag lyckats göra en vit kladdkaka, bara skippa kakaon så blir den blek och fin, god med förresten :) Josse har varit här en stund i eftermiddag, väldigt trevligt, synd att vi inte ses mer ofta bara.

Sitter i soffan och har precis fått i mig två smörgåsar och en kopp chailatte. Snart kommer lillasyster och håller mig sällskap en stund ikväll. Det blir Ensam mamma söker och sen Love actually skulle jag tro.  

Klumpen som jag har haft i magen hela veckan är nu borta. 



091025

Jobb till 12.30, sen susade jag hem och slängde ihop en kladdkaka, glömde dock kakaon så den blev rättså ljus men förhoppningsvis god ändå, har ju choklad i. Nu väntar jag på att Josse S ska komma hit och fika & tjabba lite.

091024

Då var man hemkommen, tidig kväll eftersom man ska upp och jobba en stund imorgon. Det bjöds iaf på riktigt god mat och god kaka :) Nu har jag slagit mig ner i min favoritmöbel, soffan, tittar på någon film på 5an som verkar bra än så länge. Funderar på att krypa ner i sängen och försöka bli trött, sov nog lite för länge imorse ändå så nu är jag riktigt pigg. God natt alla söta & glada.

Det var längesen man kände denna känslan..

091024

Hos mamma och pappa bjöds det på mkt god kålpudding med potatis, sås & lingon. När jag kom hem lagade jag potatismos och korv som jag kan äta på jobbet i veckan. Har legat på soffan och tittat på tv och nu är jag fixad och färdig, lyssnar på musik och ska snart åka iväg och fira min kusin Henke som fyllt 25. Tjarå!


091024

Åh, sov ända till 10 idag så nu är jag riktigt utvilad. Har slängt in en maskin tvätt & dammsugit. Nu blir jag snart hämtad, ska äta lunch hos mamma & pappa. Förfärligt väder idag btw.


091024

Nu är det nog snart dags att sova. Har haft en trevlig kväll med mig själv, ja nu försöker ju jag vara positiv och glad eftersom jag har varit förbannad och sur typ hela veckan, tjo! Rätt person åkte ut ur Idol och maten jag lagade blev god, ja ingen kan väl misslyckas med bacon och ugnsstekt potatis, hmm. Nu blir det till att blåsa ut alla ljus och krypa ner i den renbäddade mysiga sängen.


091023

Erik skrämmer Emma och Collan, eller iaf Collan.

091023

Sådär, då var denna arbetsveckan över, eller, är bara ledig imorgon sen jobbar vi lite till. Har nog världens tråkigaste fredagkväll ikväll, tvättmaskinen arbetar, jag väntar på att maten ska bli färdig, inget märkvärdigt alls, tar mig ett par glas vin och sen blir det Idol. Todels.


091022

Är sjukt trött, funderar på att redan krypa ner i sängen och kika lite på tv en stund. Japp, nu ska tänderna borstas.


091022

En helt vanlig vardag med jobb till 16, handlat lite mat och halvsovit på soffan. Nu har jag tänt lite ljus, ätit kvällsmat och ska snart betala lite räkningar. Är sjukt sugen på godis, får se vad jag har här i mina gömmor. Tack & hej! 


091021

Godkväll och godnatt. Helt okej dag på jobbet förutom att jag inte har varit på så bra humör, men det har ju sina skäl. Gymmade en stund efter jobbet sen blev det lite lillelördagsmys hos Anna ikväll med massa chips och vin, trevlans! Nu ska jag sova, tidig arbetsdag imorgon igen! Tack & hej!

091020

Fick verkligen tvinga mig upp imorse, var sjukt trött. Jobb till 16 sen hem och vända och vidare på pump & core, vilket var riktigt jobbigt ikväll. Vidare till Landeryd för anhörigavlösning där jag höll på att somna i soffan. Nu har jag precis lagt mig, det kliar i näsan och jag nyser stup i kvarten. Ska sova nu, tidig morgon imorgon igen, tjo!


091019

Blää, har riktigt tråkigt och känner mig lite smått ensam ikväll. Nu tar vi lite chips och ser glada ut :)

091019

Blää, har riktigt tråkigt och känner mig lite smått ensam ikväll. Nu tar vi lite chips och ser glada ut :)

091019

Idag lagade jag och Ems supergod köttfärssås, åt så vi höll på att spricka, sen somnade vi gott på soffan båda två. Sen var det dags för en blöt cykeltur till frisören och nu var håret ett par cm kortare.

Nu har chokladkakan åkt fram, ljusen är tända och här sitter jag och tittar på Fråga doktorn (?). Imorgon börjar en ny arbetsvecka. Tjo!


091019

Det här med att sova länge funkar inte för mig längre, klarvaken 08.00. Ligger dock kvar i sängen fortfarande. Borde pallra mig upp och äta upp den sista lilla brödbiten jag har kvar för att sen ta mig till konsum en sväng. Idag ska jag klippa mig och jag har inte en aning om hur men kör nog bara på en liten, knappt märkbar förändring då jag bröt ihop sist jag klippte av typ 10 cm, haha.


091018

Min delade tur är över, tjoho! Var supertrött imorse när jag skulle upp,min granne höll lådan fram till 03.30 inatt, grr! Förmiddagen löpte på bra. Halv ett körde jag till stan och hämtade Anna och barnen, sen hem och sova en liten stund och sen vidare till jobbet igen, stressig kväll. Blev en kort minimyskväll efteråt med S, man får vara glad för det lilla :) Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Imorgon är jag ledig, då blir det sovmorgon, och det gillar vi ju!



091017

Nähä, nu blir det sängen för min del. Upp och jobba tidigt imorgon. Ska bli otroligt skönt när söndagen är över! Natti!

Saknar.

091017

Idag har jag varit arg på typ allting, så fort någon öppnade munnen så blev jag rent ut sagt förbannad. Lyckades ta mig igenom en hel dag på jobbet utan att skälla på någon, duktigt. Passade på att köra iväg lite tomglas i eftermiddag när jag ändå har whitetrash-bilen här. Har höststädat lite på min balkong och satt fina rosa ljung i blomlådan, dock ska utemöblerna ner i källaren snart.

Nu sitter jag i soffan i den nya mysiga morgonrocken och har precis ätit jättegod mat jag lagade, kasslergratäng med ris och ett glas vin till de. Funderar på att fylla på glaset bara liiite, jobbar ju delad tur imorgon och det är ju underbart trevligt, hmm. Ska nog titta på Sex and the city-filmen nu, den bästa filmen som finns typ.


091016

Det var otroligt skönt med ett bad. Efter det blev det ost & kex och Idol. Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska titta på tv en stund sen blir det sova, jobbhelg denna helgen och det suger riiiiiktigt hårt eftersom det är andra helgen i rad. Tjo och godnatt!

091016

Då var jag hemma igen. Men jästanes, vi har ju fått snö (!) Det var inget roligt väder alls när man skulle springa runt i stan. Men vi fick ju en del shoppat ändå. Mysig morgonrock, nya make-up penslar + rengöring, conceler, rouge, eyemake-up remover, stickad väst, topp & pälsmössa. Nu har jag även fått upp mina nya gardiner i sovrummet, det blev skapligt bra ju. Nu funderar jag på att åka upp till mamma & pappa och lägga mig i deras badkar en stund. Har Annas bil i helgen så jag slipper cykla, tjoho!



091016

Sminkad och färdig, äter en smörgås med skinka, sådär lagom gott. Armen gör fan ännu ondare idag, det är ett helvete att få på sig en tröja kan jag säga. Febern är iaf borta, nu är det bara den snoriga näsan jag tampas med. Om en stund blir det stan med mammi, ska se om jag kanske hittar ett överkast, bland annat så klart! Todels!


091015

Ikväll är det en såndär jobbig kväll när jag bara gråter och gråter och gråter lite till. Är hungrig men det jag är sugen på finns inte i mitt kylskåp. Funderar på att lägga mig på divanen med en skön filt och titta på Coco Chanelfilmen och måla naglarna. Mm, låter som en bra idé.

Det där med kärlek är inte någon enkel lek.


091015

Nu känner jag mig piggare! Tur de, för jag vill verkligen inte ligga hemma och vara sjuk. Nu ska jag snart pallra mig bort till Josse en liten sväng.

091015

Somnade på soffan till typ kl. 12. Sen var det bara till att börja städa, blev kanske inte jätte noga gjort, men vad tusan. Nu ligger jag på soffan, igen, tänkte fila till mina naglar, göra mig iordning lite och sen ut och åka en runda.


091015

Godmorgon. Lyckades somna om till 9.30 men jag har sovit riktigt dåligt hela natten. Armen som jag fick sprutan i gör ONT, den går knappt att röra och det går inte ligga på den sidan. Jag har blivit förkyld under natten och har nu feber, jaja hellre de än svininfluensan iaf! Får hoppas det går över under dagen. Nu ska jag ta mig lite frukost, avboka träningen för ikväll och sen börja städa!


091014

Har precis tittat på mitt favoritprogram Grey´s Anatomy och nu har jag lagt mig i sängen. Mobilen stängs nu av, sovmasken åker ner, skulle köpt öronproppar egentligen eftersom jag vet att kinesfamiljen kommer sätta igång att väsnas kl 8 imorgon.. Godnatt.


091014

Heldag på jobbet plus schemamöte. Sen blev det vårdcentralen, tog svininfluensasprutan, det kändes ju lite smått. Susade hem snabbt och vidare till spinningen. Nu har jag precis fått i mig lite kvällsmat och ska lägga mig på soffan. Känner mig inte alls speciellt glad ikväll, men så är de.. Ledig torsdag och fredag nu. Hej hej.

091013

Nu ska det bli riktigt skönt att sova. Har jobbat till 16 idag, sen handlade jag lite snabbt och sedan var det dags för pump och core, riktigt jobbigt idag faktiskt. Kvällen avslutades som vanligt med anhörigavlösning eftersom det är tisdag. Imorgon ska man upp tidigt igen, vet inte riktigt hur det kommer gå men sen väntar iaf två dagar med sovmorgon!

Brr, nu har kylan kommit på riktigt!




091012

Jag kom i säng alldeles för sent igår så idag var det inte alls lätt att ta sig upp när klockan ringde. Jobb till 13 och sen drog jag, Jessica, Anna, Ebba och Wille till Ge-kås och jag kan säga att där var typ halva Sveriges befolkning också, puh. Fick iaf en hel del handlat till mig själv och lägis.

Ikväll har jag provat något så osexigt som afrodans, lite roligt var det så får se om man kanske går på det igen. Nu har jag myst mig ner i soffan med massa tända ljus, tittar på Hollywoodfruar och äter vindruvor. Upp tidigt imorgon igen, tjo!

Blev iaf väldigt glad över telesamtalet jag fick ikväll.  




091011

Tackar Josse för en trevlig kväll med mat och film hos mig ikväll! Skönt att komma på lite andra tankar en stund iaf. Nu hade jag snart tänkt krypa ner i sängen.

Skulle jobbat kvällen imorgon men Anna ordnade så jag jobbar dagen ist så vi kan ta oss en tripp till Ge-kås på eftermiddagen. Behöver ta mig till stan i veckan också för köp av ett nytt överkast. 

Nähä, nu blir det sängen, hoppas att jag sover hela natten och slipper vakna flera gånger. Natti.


091011

Är sådär lagom trött idag. Har jobbat och sen hälsat på farmor. Nu ligger jag på soffan och skrattar åt programmet Mammas pojkar, jisses. Ikväll blir det mat och film med Josse. Tänkte att jag skulle knåpa ihop en pastasås. Naa, snart duschen!

Tänker på S.


091010

Nu ska jag till Jessica, blir fotboll, lite öl och ost & kex. Är riktigt hungrig nu eftersom jag bara har levt på 1 ½ smörgås idag.


091010

Igår 17.05 föddes lilla Molly, grattis Johan & Malin!


091010

Ja, visst är det konstigt att man kan känna något sånt på sig.

Ska krypa ner i soffan nu under en filt, har lite feber och ont i huvudet men ska ändå försöka ta mig upp till Jessica en stund ikväll.

091009

Är inte alls på något speciellt bra humör just nu känner jag. Men man kan ju inte alltid vara glad liksom. Passade lilla Ebba hela förmiddagen och sen blev det lunch med lillasyster. Vi tog oss en sväng till Kinnared och köpte två par nya gardiner som ska upp i sovrummet. Nu ligger jag på soffan, tänkte snart pallra mig in i duschen.

Tänker alldeles för mycket idag känner jag, bort med de.

091008

Hemkommen, nyduschad och har lagt mig på soffan. Känner mig yr, inte alls någon trevlig känsla. Får väl snart masa mig till sängen och försöka sova. Ledig fredag imorgon men ska vara lite barnvakt redan vid 8 på morgonen, vad gör man inte för sina vänner! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon, orkar nog inte åka någonstans känns det som nu iaf. Todels liksom!



091008

Nu väntar vi med spänning på att bebisen ska titta ut!

091008

Precis hemkommen från en natt hos en söt liten sak. Kvällen igår började med ett asjobbigt spinningpass och sen blev det god mat och ett par ö hos Anna, slingade även hennes hår. Nu ska jag kika lite på tv, laga lite mat och sen cykla upp till mamma en stund. Börjar jobba vid 15 idag. Imorgon är jag ledig, funderar på om man skulle åka någonstans då kanske.

091007

Soffan är riktigt skön såhär efter en dag på jobbet som avslutades med två timmars demensutbildning, jätteroligt verkligen. Ska snart iväg på spinning och sen blir det lite lillelördag hos Anna och sen lite annat mys efter de :) Nä, nu ska träningskläderna på!


091006

Äntligen hemma. Dubbla pass med pump & core och anhörigavlösning efter de. Hann plugga rättså mkt ikväll faktiskt. Har precis tagit mig en skön dusch och en god smörgås så nu hoppas jag på att sova gott inatt. Imorgon ska man masa sig upp kl. 6 och jobba, tjoho. Natti :)

091006

Tar mig en vilopaus på soffan nu. Vinglade hem på cykeln innan med tre matkassar, vet inte riktigt hur jag lyckades men jag börjar bli riktigt bra på de. Anna har varit här och bjudit på kalasgoda pannbiffar med potatis och stekt lök. Måste hänga upp tvätt, dammsuga och bädda i nya lakan innan jag åker iväg vid 16.30.


091006

Godmorgon! Har precis fått i mig lite frukost, känner mig rättså pigg idag faktiskt. Slapp sova ensam inatt, mys på de :) Nu ska jag göra mig iordning, ska på utbildning i Forum.

091005

Soffan är riktigt skön efter en heldag på jobbet som sen avslutades med spinning efter att jag hade diskat upp typ 3 meter disk. Det blir en helkväll framför tvn nu känner jag. Imorgon var jag visst ledig, förutom att jag ska på någon utbildning kl 10-12. Kylskåpet gapar tomt så jag måste ta mig till konsum också. Nu ska jag fortsätta med 2½ men, Halv åtta hos mig, livet i Fagervik och sen Svenska Hollywoodfruar.
 


091004

Nu var man människa igen, var ju inte riktigt pigg när jag vaknade imorse. Låg i sängen till tolv sen åkte jag hem, sov på soffan, åt & handlade. Hade en riktigt rolig kväll igår iaf! Nu ikväll har jag haft sällskap här med lite mat & film. Ska försöka sova snart, titta lite på Idol först bara. Jobb imorgon och ny träningsvecka, tjo.


Enock


Jag och Anna


Jag & Enock


Vi från hemtjänsten sjunger för födelsedagsbarnet.


Gustaf & Amanda


091003

Hoppas alla får en rolig kväll, det ska iaf jag ha, trots vädret :)


091003

Vad bra det går att sova när grannarna spelar musik högt som tusan. GRR! Nu ska jag också höja volymen och kliva in i duschen!

091003

Så var det konstaterat, jag är övertrött. Borde sova nu eftersom jag inte kunde sova inatt, men det är ju alltid trevligt med lite sällskap. Har varit och jobbat till 13, sen blev det en liten träff med Anna på Coop och sen ordnade jag en skjorta och ett par skor till Gustaf till ikväll. Nu har jag lagt mig på soffan och ska försöka tvinga mig till sömns. Vid 17 kommer det hit lite folk och sen blir det 40 års fest!


091002

Tokfia


091002

Vaknade redan vid 8 idag, typiskt när man väl har sovmorgon. Har diskat,handlat med Emma, färgat håret, lunchat med Anna och Emma och nu har jag precis lagt mig på soffan. Andra maskinen tvätt brummar på inifrån badrummet och snart somnar jag nog. Börjar jobba vid 16 och det är fortfarande lite disk kvar i vasken. Äh, nu ska jag maila två arbeten och sen sover jag nog en stund. Todie.


091001

God kväll. Nu har jag precis krypt ner i sängen och inväntar Navy CIS. Hade en väldigt trevlig lillelördag hos mig igår med kräftsoppa, vin och öl. Dock står all disk kvar i diskhon så jag vet vad jag har att vänta imorgon, puh. 
Fick lite handlat i stan idag iaf, ett par byxor, hårserum från Tony & Guy, primer från Smashbox och två nagellack. Jag, Ebba & Anna syndade på McDonalds och jisses så gott det var. Ikväll blev det jobb, relativt lugn kväll men nu är jag riktigt trött. Imorgon är det äntligen fredag och helg igen, då blir det blir mys och fest. Natti!


091001

Godmorgon och välkommen oktober. Nu blir det frukost och sen en snabb sväng till stan med Anna.


RSS 2.0