100331

Jag är helt slut nu! Började med ett tufft spinningpass och avslutade med ett tufft pumppass! Nu kan man vara lite nöjd iaf, dock sätter alltid godissuget in när jag har tränat men ska försöka hålla tassarna borta. Onsdagkväll och det brukar ju innebära Greys Anatomy, men icke! Får nog bli någon film ist. Kollade ju på The Reader igår och det var väl en sådär bra film.
Imorgon är det torsdag och jag kan ju säg att jag har längtat liiiite! (:

I love my new myströja


100331

Idag blev det ett besök på Ge-Kås med Mammi & Ems. Hittade nya gardiner till både köket och vardagsrummet. Blev även några dukar, en myströja, en mascara och lite annat småplock. Åt god lunch i form av lax på Harrys innan vi åkte hem. Nu har jag lagt mig på soffan, är sjukt trött så tänkte ta en liten powernap innan träningen.


100330

Hej alla glada, och inte glada!
Jisses så kallt det var helt plötsligt imorse, trotsade dock kylan och drog på mig den röda vårjackan och conversen. Har som vanligt haft en bra dag på jobbet, har nästan alltid bra arbetsdagar med goa arbetskamrater och det får man ju vara väldigt glad för!
Efter jobbet åkte jag & Joss till Plantagen och strosade runt. Fick med mig lite blommor hem och ett ljus från Yankee candle, älskar doften Clean cotton! Nu ska jag mysa mig ner i soffan, tända lite ljus och titta på The Reader.


100329

Petre Mede show måste vara det sämsta programmet någonsin, my god! Nu ska jag hoppa ner i sängen och invänta Navy CIS. Natti!


100329

Är pigg som attsingen även idag. Syndade med att sola lite solarie efter jobbet, gillar det egentligen inte alls men känner att jag måste förbereda huden lite inför Turkiet. Sen gick jag och Joss till Konsum och handlade lite smått. Väl hemma väntade ett illaluktande diskberg, blir lika arg på mig själv varje gång jag låter disken ligga flera dagar. Nu ska jag hänga upp tvätten, snacka om en typisk vardag med tråkiga vardagssysslor.


100228

Sitter här och lyssnar på nya favoritlåten MGMT - Kids (remix). Hade en lugn kväll på jobbet som flöt på fiiiiiint, sen blev det film med mysigt sällskap. Nu ska jag nog ta mig en nattadusch, börjar inte jobba förrän 08.30 imorgon, kanske tur de med tanke på att jag är pigg som sjutton nu! Natti!


100328

Sommartid? Varför hade ingen sagt det till mig? Gick upp tjugo i elva (trodde jag), trodde att jag hade god tid på mig att ligga på soffan och fräscha till mig innan lunchen hos mamma & pappa, men icke. Fick istället rusa upp dit när Gustaf ringde & berättade att man skulle ha ställt fram klockan. Jaja. Gottar mig i soffan nu en stund, börjar jobba kl 16 och det känns ju sådär lagom roligt.


100327

Drabbades av ensamhetssjukan, ni vet den sjukan där man känner sig ensammast i världen och gråter för allting? Eller är det bara jag som drabbas av den sjukan ibland kanske? Hmm jaja. Ska försöka pigga upp mig själv med en Bacardi breezer.


100327

Ja men heja heja. Hade en trevlig kväll med joss igår. Tog mig en lång sovmorgon idag, jätteskönt! Sen har jag varit hos mamms & papps och snickrat ihop en tavla som nu pryder ena väggen i vardagsrummet, blev mkt nöjd med den! Nu ska jag pallra mig in i duschen. Ikväll blir det mat & lite dricka hos Jan & Jeja.


100326

Jag mår illa. Tre koppar kaffe på en och samma dag när man inte riktigt tål kaffe är inte så jävlar smart, spelar ingen roll hur mkt mjölk jag häller i. Får skylla mig själv helt enkelt.
Har iaf haft en lite havstressig men väldigt rolig dag på jobbet. Nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll blir det mat & vin med Joss!


100325

Hur skönt väder har det inte varit idag då? Underbart ju! Framåt dagen åkte vårjackan fram! Har dock varit väldigt trött idag & nu är jag som tröttast. Skapligt bra dag på jobbet som avslutades med en sväng till stan, hämtning av pass och läkarbesök. Nu har jag gosat mig ner i soffan och väntar på Halv åtta hos mig.


100324

God kväll. Har haft en skapligt bra dag på jobbet förutom att jag har varit sjukt trött. I eftermiddag damp mitt humör ner till botten och jag blev förbannad på ALLT! Stack och tränade, först spinning och sen pump direkt efter så nu är jag helt slut i kroppen. Har varit hos mor & far en stund ikväll, kände mig lite sällskapssjuk. Nu blir det de bästa på hela veckan, Grey´s Anatomy och sen lite sömn. Natti!


100323

Bra ledig dag med lång sovmorgon. Lagade goda köttbullar, potatis & sås till lunch som Anna & Ebba kom och smaskade i sig. Hann även med att baka en tigerkaka som vi tog med oss till Malin & Molly i eftermiddag. Molly är typ världens sötaste bebis!
Nu ska jag titta på 'Halv åtta hos mig', sen blir det till att vika tvätt, värsta tråk!




100322

Hemma och nyduschad efter en lugn kväll på jobbet. Har precis gjort mig en chailatte, supergott! Nu blir det tv en stund & sen sängen, är visst ledig imorgon.


100322

Lyckades sova till tio imorse, vaknade dock vid åtta av att en av kinesungarna stod ute i trappuppgången och skrek, men jag lyckades somna om. Har precis städat av lägis lite och väntar på att tvättmaskinen ska gå klart. Är hungrig men har inget hemma att äta mer än frallor och yoggi så det får det bli till lunch, hmm. Nu ska jag bädda rent i sängen och sen äta lite. Börjar jobba vid 15.

 


100321



Hade en trevlig kväll hos Camillia igår. När jag kom hem blev det mys :) . Var kalastrött imorse men det var bara till att pallra sig upp och åka med till farfar. Åt lunch där och somnade sen på soffan. Ikväll blev det pizza & massa skitsnack med Joss, alltid lika trevligt! Nu ska jag lägga mig på soffan & tända lite ljus.


100320

Ska snart upp till Jessica, sen blir det lite inflyttningsfest hos Camilla, blir nog trevligt!
Ha en bra kväll alla!




100320

Mysig kväll igår med trevligt sällskap! Kom hem rätt sent inatt så det var sådär lagom lätt att masa sig upp till jobbet idag. Dagen har iaf gått fort, skönt att jobba en kort tur! Nu ska jag slänga ihop nougatkladdisen till ikväll. Sen blir det en powernap innan man ska göra sig iordning för kvällen.


100319

Fredagkväll och äntligen helg! Jobbar dock en liten kort stund imorgon, men det gör ju inte så mkt. Ikväll blir det bio & mat i stan!

Vill åka till Turkiet nu!!!


100318

Todie! Snacka om vardagslyx idag. Shopping, sminkning på Make up store och som avslutning; fläskfilé och rött vin på Yoss. Nu blir det soffan, får se hur länge man orkar hålla sig vaken!


Foam cleanser, day cream, foundation, lipstick,
eyedust, eyeshadow, blush & eyepencil.


Tunika/klänning från Saint Tropez


Blus från Vero Moda


Tunika/klänning från Vero Moda


Tunika från Kappahl


Bustier från Lindex


Armband från Kappahl


Kalasgod mat & gott vin på Yoss


100318

Har precis tagit en snabb sväng med dammsugaren och plockat iordning här lite. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli ett så jag kan bege mig till staden! Men först ska det ätas lunch och hängas tvätt!


100317

Då var man färdigtränad. Är typ helt slut nu och är hungrig men jag har visst glömt köpa bröd. Puh, får väl leta fram något annat att tugga på.
Imorgon är jag ledig, ska sova länge har jag bestämt! På eftermiddagen blir stan, sminkning på Make up store, förnya passet och sen kvällsmat någonstans i stan!
Nä, nu blir det Roomservice och sen Greys anatomy!


100317

Är sjukt sjukt trött efter denna dag på jobbet, plus att jag sov typ ingenting inatt. Nu ska jag iväg och träna, börjar med gymet och avslutar sen ett pumppass, det ska bli skönt!


(Bild: http://friskisochsvettis.demo.tankbar.net/webarchive/data_
foreningar/lidingo/Skivstang.jpg
)


Smarrig kladdkaka!

Någon frågade om receptet på superdupergoda kladdkakan jag gjorde till flickorna på jobbet, här kommer de!

Kladdkaka med daim -och nougattäcke 12-14 bitar.

4 ägg
3,5 dl socker
200 gram mörk blockchoklad av finare sort
4 msk kakaopulver
200 gram smör
4 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
125 gram tunt skivad nougat
200 gram daimkulor

Smält smör och choklad i vattenbad. Blanda socker, vaniljsocker, kakao, salt och ägg ordentligt.
Blanda ner chokladblandningen i äggsmeten, rör sedan ner mjöl och blanda till en slät smet. Slå sen upp smeten i en smord och bröad springform (22 cm). Grädda i 175 grader i ca 17 minuter, kontrollera med sticka så att den är lagom kladdig i mitten. Ta ut kakan och fördela nougaten och daimkulorna jämt över hela. Sätt sedan in kladdkakan i ugnen igen i ca 30 sekunder, precis så att nougaten smälter. ÄT & NJUT!



100316

Lyckades ta mig till gymet efter jobbet idag också, duktigt av mig tycker jag! Nu har jag precis fått i mig en smörgås och tänkte snart ge mig på mitt lilla berg av disk jag har lyckats bygga upp.
Sen blir det en hemmagjord chailatte och så ska det sista av Turkietresan betalas, vill åka nu !!!


haha, spillde visst lite socker på bordet.


100315

Har haft en alldeles för lung kväll på jobbet, ja, det kan vara ALLDELES för lugnt.
Har precis fått i mig en smörgås och ska väl snart krypa ner i den goa sängen.
Vill ha helg nu!


100315

Har gjort god köttfärssås till lunch, nu blev jag riktigt trött. Kanske skulle ta en kort powernap? Möte 14-16 och sen jobb 16-21.30.


100315

God morgon!
Har precis fått i mig lite frukost och tänkte nu promenera upp till gymet. Härligt väder ute, snart snart snart kan man slänga bort vinterjackan för gott för denna säsong! 


100314

Det var längesen det var så gott med pizza som det var ikväll, får bli hårdträning i veckan nu känner jag!
Sminkning på Make up store bokad på torsdag, ska bli skönt att handla hem lite nya produkter då det börjar sina i flaskorna här hemma. Kom på att jag måste klicka hem ett par nya vita converse också då de andra är aningens uppslitna nu.
Imorgon jobbar jag kväll och det innebär ju sovmorgon, så ikväll åker nog öronpropparna in.
Ha en fortsatt bra kväll alla, puss!


100314

Sitter här och håller på att hungra ihjäl, försöker få tag i min personliga pizzaleverantör, haha! Lyckades somna på soffan en stund innan och jisses vad jag drömde mycket konstigt! Jaja, har köpt mig en liten godispåse som jag med gott samvete ska smaska i mig sen! Tjo.


100314

Söndag, brukar egentligen hata söndagar men detta blir nog en bra dag. Har serverat mig själv frukost på sängen, 2 panodil, en smörgås och apelsinjuice. Tänkte försöka masa mig upp nu och kanske ta en liten promenad till Konsum, behöver baristamjölk till mitt chaite.


100313

Det är jobbigt att ha glapp i sladden mellan datorn och högtalarna, jaja väcker väl alltid någon ;) Har varit hos mams & paps och ätit god mat, druckit vin och kollat på Mello. Nu ska jag snart krypa ner, lugn helg.

Mormor & jag


100313

Inviger mina nya stövlar från Scorett ikväll.


100313

Blev inget mys för min del igår. Började må illa och händerna skakade så jag gick och la mig ist. Tror de var den där nedrans kycklingen jag åt till kvällsmat som spökade för idag mår jag bra. Sitter hemma hos mams & paps, tittar på bil och provar på löpbandet de har köpt. Får bli en promenad efter lunch och ikväll kommer familjen Johansson, mormor & morbror till Algatan så då får man ju infinna sig här en stund ikväll också.


100312

Är typ överlycklig nu, fredag eftermiddag och jag är ledig till måndag kl 14! Har väl inte direkt något planerat så, men det är ju alltid skönt med lite vila! Ikväll blir det mat, vin och sedan lite mysigt sällskap!


100311

Lyckades smita från jobbet en timme tidigare och det är ju alltid skönt! Försökte mig precis på cykeldäcken men den stod ju i princip på fälgen (?) heter det så på en cykel också? Hmm jaja, gav iaf upp ganska snabbt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig upp till Annis för lite lillelördagsmys, på en torsdag.


haha, man kan inte se söt ut för jämnan.


100310

Onsdagkväll innebär Roomservice & Greys Anatomy, lätt bästa vardagkällen. Mamma & pappa har varit här en sväng ikväll. Pappa har hjälpt mig hänga upp en list/hylla ovanför sängen, blev kanonfint med massa värmeljus på, ska även upp två foton där med! 
Förövrigt så har jag jobbat och gymat idag, kommer nog ha sjukt ont i benen imorgon.


100309

Ibland blir man lite sugen på att klippa lugg igen, hmm.


100309

Buu, jag har otroligt tråkigt! Ska man kanske gå och lägga sig? Njaa lite tidigt kanske. Disken är diskad, tvätten är hängd. Hade behövt pumpa mina cykeldäck men jag har någon slags källarskräck så det vågar jag mig nog inte på nu när det är så mörkt. Puh, får väl ligga här i soffan och vänta på att klockan ska gå.


100309

Så skönt det är nu när solen visar sig och man kan springa runt i sina converse! Har haft en bra dag på jobbet som avslutades med ännu ett schemamöte. Efter de gick jag och mamma till morfar en stund. Nu väntar jag på Halv åtta hos mig, har tänt lite ljus och ska mumsa i mig ett par bitar Lindts choklad och tryfflar, men först ska tvätten hängas upp.


100308


Söta Molly!

Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng, blev riktigt trött nu så det kommer inte dröja länge innan jag somnar. Natti! 


100308

Denna lediga dag har spenderats några timmar på Ge-Kås och sen resten av eftermiddagen blev det en ordentlig städning av lägenheten. Blev en hel del nödvändiga grejer på Ge-Kås såsom tvål, tandkräm & tandborstar. Hittade även en jättesnygg skinnjacka, söta ljuslyktor, en ny lampa till sovrummet, en film, tryfflar och lite annat plock. Jag och Ems lunchade jätte god mat på Harrys innan vi åkte hem och sen var det bara till att ge sig på städningen.
Nu blir det soffläge framför Halv åtta hos mig. 


100307

Ikväll är soffan extra skön nu när denna rövvecka och helg är över! Nu ska jag gotta ner mig i soffan under filten och titta på tv, sen får det bli sängen. Ska upp relativt tidigt imorgon då jag och lillasyster ska åka till Ullared.


100307


Puh, hemma från första delen av min delade tur, nu ska jag krypa ner i soffan för en powernap, är myssugen!


100306

Har haft en helt okej dag på jobbet. När jag kom hem väntade papps här, vi smällde äntligen upp min ena tavla och jag måste säg att jag blev helnöjd!
Kvällen har spenderats hemma hos mamma & pappa med melodifestival och tacopaj. Nu sitter jag dock ensam i min lilla lya, ska snart krypa ner i sängen och fortsätta titta på World Trade Center, imorgon väntar en låååång dag på jobbet. VILL HA MÅNDAG! Och vår tack, så man kan byta ut de mörka gardinerna och kuddarna.

min nya fina tavla och fönsterlampa


100305

Kom hem från Smålandsstenar för en stund sen, drog med mamma till Hämta men det blev inte några inköp. Annars har jag bara tagit det lugnt på min enda lediga dag denna veckan, rövveckan som jag på nåt konstigt sätt har valt att avsluta med ett dubbelpass på söndag. Ikväll blir det en lugn hemmakväll, funderar på vad man ska slänga ihop till kvällsmat men det får nog bli något enkelt, är ju egentligen asatråkigt att laga mat till sig själv.


100305

Hann visst inte med att blogga igår. Efter min heldag på jobbet gick jag hem och började plocka i massa grejer, konstigt nog finns det alltid något att plocka i. Fick för mig att jag själv kunde sätta ihop min 2 x 1,4 meter stora tavla jag köpte på Ikea, (man köpte den alltså omonterad och ihoprullad), men det projektet la jag ner ganska fort. Istället slängde jag mig i duschen och sen körde Daniel upp mig till Anna, där blev det ett par glas vin och snacks med henne & Jeja och självklart en massa prat.
Imorse vaknade jag kl 8, en av kinesungarna stod ute i trappuppgången och vrålade allt han kunde och mina öronproppar hade lyckats ramla ur. Nu ska jag pälsa på mig en massa kläder, kanske till och med självaste pälsvästen? Asakallt ute men solen skiner så jag är lite småsugen på en promenad.


100303

Oj oj så lugn och skön kväll på jobbet! Nu sitter jag som fastklistrad i soffan framför de nya avsnitten av Greys Anatomy när jag egentligen borde diska, hmm.

Älskar mina nya armband från Tokyo Jane.




100303

Sängen är skönskön! Borde kanske stiga upp och få lite gjort. Är sjukt sugen på cupcakes men jag pallar inte baka. Ska nog köra igång en tvätt och sen ge mig ut på en promenad i solen efter lunch, om det är inte är allt för blött ute. Ikväll jobbar jag 16-21, vill ha fredag för då är jag ledig, men vill inte ha helg för då jobbar jag :(


100302

Har haft en mkt trevlig kväll med Nikki. Jag orkade inte laga mat till oss så det fick bli grillad kyckling, rostbiff, potatissallad, bröd, brie och grönsallad, men ack så gott det var ändå :) Nu har jag gosat ner mig under täcket, ska inviga ett par öronproppar inatt tänkte jag och hoppas på att man får en lååång sovmorgon imorgon.
Nu blir det Glamourama innan jag stänger mina små gröna.


100302

Här sitter jag och gäspar. Var sjukt trött även denna morgon, gick upp halv sju och det resulterade ju i att det blev en aningens bråttom med tanke på att jag börjar 07.00. Väl på jobbet försvann tröttheten och jag har haft så nedrans mycket energi och varit på dundrans bra humör hela dagen. Väl hemma gick jag ut och slängde alla kartgoner som blev efter Ikeatrippen, har dammsugit hela lägenheten och plockat iordning lite. Nu ska jag slänga mig i duschen, om en timme kommer Nikki, då blir det mat, film & lite vin.


100301

Alltså, tiden går för fort! Redan 1 mars idag!
Var sjukt trött imorse när klockan ringde, blev lite sent igår men det har man ju inget emot (:
Efter jobbet idag fick jag för mig att sätta ihop garderobsinredningen, men det var ju lättare sagt än gjort. Fick ringa daddy och be om hjälp. Daniel har varit här en sväng och snackat och lämnat öronproppar till mig så att man slipper bli väckt vid halv åtta när man har sovmorgon, jäkla kinesfamilj! Jaja, har precis fått i mig lite kvällsmat, tittar på Simon & Thomas men ska snart ordna med garderoben och alla kläder och sen laga mat till imorgon, puh låter ju som det blir sent denna kväll också.


RSS 2.0